Theaterwagens

 

Sinds 2010 zijn de Theaterwagens op vele evenementen ingezet, logisch want het is een faciliteit waar goed over is nagedacht met vele voordelen. De Theaterwagens zijn gemaakt uit de behoefte om kleinere producties altijd en overal een volwaardige plek te geven. Het publiek neemt in de Theaterwagen plaats op de tribune en kan ongestoord van een voorstelling of filmprogramma genieten. De Theaterwagens zijn geheel verduisterd en de geïsoleerde wanden maken dat elke voorstelling volledig tot zijn recht komt op iedere locatie.

 

De Theaterwagens zijn voorzien van een geluid- en lichtinstallatie, beamer, scherm, kachel en airconditioning. De buitenzijde van de Theaterwagen is indien gewenst met digital-printing makkelijk en betaalbaar aan te passen in de huisstijl van elke evenement. De Theaterwagens zijn snel te plaatsen en bij aankomst speelklaar. Ze bieden plaats aan 30 volwassenen of 40 kinderen. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor elk type road-show of promotie-evenement.

 

ontvang de brochure/prijslijst

 

Wij verhuren:

 

De vele opties

In theatervorm kunnen de wagens onder andere dienst doen als locatie voor: Trainingen, Workshops, Presentaties en Voorstellingen. Maar de wagens kunnen ook zonder tribune worden ingezet voor Exposities, Galerie, Showroom, Cafe, Restaurant, Fotowagen en Bioscoop...

 

De Theaterwagens zijn breed inzetbaar. Wij organiseren er zelf deTheateretappes mee, 

maar we verhuren ze graag aan evenementenbureaus & -organisators die de Theaterwagen in een

andere vorm inzetten. Bovenstaande opsomming dient dan slecht ter inspiratie.

Inlichtingen: Pieter Schipmölder 06-55381985 - Informatie of een offerte aanvragen? Klik hier

Theateretappe

Pieter Schipmölder

06- 55 38 1985

pieter@theateretappe.nl

btw: NL001598288896