De Amsterdamse Meezing Kwis

Wat is er nou fijner dan lekker mee te zingen met al die prachtige Amsterdamse nummers. Nou Blonde Greet zou niks kunnen bedenken, gelukkig is haar repertoire op de trekzak eindeloos en met die lekkere Joradanese tongval en krachtige vibrato op haar gouden stembanden weet ze iedereen te raken. O ja met al die heerlijke herkenbare liedjes zingt iedereen al mee voor dat ze er zelf erg in hebben en dat uit volle borst.

Maar waar gaat het nou eigenlijk over.  Wat is die 'lepel in de brijpot' nou eigenlijk, waar komt Jordaan en........  vandaan. Kijk dat is nou zo fijn, zingen kan ie niet die Slimme Piet. Maar oh oh oh wat hij weet en wil delen met zijn gasten. Maar wel op een speelse manier uiteraard in de Amsterdamse Meezing Kwis.

De Amsterdamse Meezing Kwis is een sfeervolle uitbreiding van uw evenement of een avondvullend programma voor uw feest. Het kan al gespeeld worden vanaf 25 personen.  De kwis of als U wat van de chiquere kant bent quiz, wordt professioneel gespeeld met draadloze buzzers, een computersysteem dat de standen bijhoudt. Indien niet aanwezig op de locatie worden geluid, beamer en scherm door ons geleverd.

Voor bedrijfsbijeenkomsten: het is mogelijk om een speciale bedrijfskwis te maken. Een kwis is een krachtige vorm van interactieve communicatie.  Informatie overdracht in optima vorm. En dan na het serieuze deel nemen Greet & Piet uw gasten mee op een muzikale rondreis door prachtig Amsterdam.

De Amsterdamse Meezing Quiz is te boeken vanaf 45 minuten, standaard is 90 minuten inclusief de kleine plas pauze en is in overleg uit te breiden.

We spelen de quiz op elke locatie, van café tot concertgebouw.  Helemaal uniek is onze kwiswagen.nl waarmee we ook op buitenlocaties deze kwis en andere kwissen presenteren.

 

 

Vraag meer informatie aan over de mogelijkheden en kosten: pieter@theateretappe.nl of 06-55381985

Blonde Greet

Blonde Greet

Accordeoniste en zangeres Greetje de Oude heeft een conservatorium opleiding. Zij is gespecialiseerd in diverse stijlen feestmuziek: Zij zingt en speelt o.a. Franse Musette, Chansons (de échte Parijse sfeer), Zigeuner, Gypsy jazz, Klezmer, Tango, Italiaanse aria's, Tarantella's, Spaans, Hot-club de France, Caribisch, Salsa, het Amsterdamse lied of gezellige meezingers. 

Voor elke feestelijke gelegenheid: receptie, openingen, boottocht, bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, team-uitje, Smartlappen workshop, diner, opening, verjaardag, huwelijk en themadagen. 

Workshops : smartlappenworkshops, flamencodans-workshops 


zie ook: www.greetjedeoude.nl