KWISJE (OF QUIZJE ) WAGEN; zonder de wagen

Wilt U een quiz of kwis presenteren, wij verhuren de faciliteiten die dit mogelijk maken op elke locatie met inzet van moderne hulpmiddelen, een theatrale presentatie en op maat gemaakte vragen. Zoals u op de rest van deze website kan zien doen we dit vaak in een theaterwagen op locatie maar dus ook zonder!!!

 

De kwis op maat!

 

Interactie is de beste vorm van communicatie omdat mensen worden betrokken en daardoor de boodschap beter zullen herinneren. Een kwis biedt interactie, creëert een goede sfeer en brengt op een andere wijze een boodschap over. 

 

De kwis of quiz is een effectief communicatiemiddel voor organisaties die (on te road) op unieke wijze hun informatie of boodschap onder de aandacht willen brengen. Om de juiste informatie te communiceren moet de kwis dan wel op maat gemaakt worden en dat kan. Dat kunnen wij voor u doen, dat kan u zelf doen of we doen het gezamenlijk.  

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan: vul het contactformulier in of bel 06-55381985

Blijf op de hoogte over alle mogelijkheden van de kwisverhuur.nl LIKE onze Facebook pagina

kiwsapparatuur te huur

Voor de kwis (of quiz) maken we gebruik van software en hardware van QuizXpress. De vragen worden vorm gegeven met behulp van speciale software die ook later de (tussen)standen bijhoudt.  De quiz is volledig aan uw huisstijl aan te passen en maakt gebruik van geluid, video en afbeeldingen.

 

Met behulp van draadloze stemkastjes (keypads) brengen de deelnemers hun stem uit, de computer met ontvanger registreert en met de Quizmaster afstandsbediening brengen we de tussenstanden en eindstand in beeld. O ja we gebruiken een proffesionele beamer, en scherm

 

Dus mocht u overwegen om de NaamVanUwOrganisatieQuiz op een beurs, personeelsfeest of bijeenkomst te presenteren bel dan met 06- 55 38 1985.

 

 

De kosten

De kosten zijn afhankelijk van een aantal onderdelen:

 

. het aantal vragen, dit is onbeperkt,  dat u aanlevert en die door ons worden verwerkt in de computer

. als u de vragen niet zelf aanlevert, het aantal vragen dat wij voor u maken

. de materialen die we meenemen voor de presentatie; tv's, beamer, projectiescherm, geluid en misschien wel presentatoren.

. de afstand naar de locatie 

. de duur van de bijeenkomst

 

Wij maken graag een offerte op maat, klik hier of bel met 06- 55 38 1985