De kijkdooswagen

De theaterwagens zijn ook inzetbaar als (hele grote) kijkdoos

 

De bezoekers betreden de kijkdoos aan de korte zijde van de theaterwagens, binnen staat een muur met daarin 5 kijkgaten, als de luikjes voor de kijkgaten zich automatisch openen kijkt men in een wondere wereld van beeld, licht en geluid.

 

Een relatief goedkope manier om het publiek op vele locaties deelgenoot te maken van uw verhaal. 

ALL ABOARD, ALL ABOARD


Zodra we in het schip aankomen wenst Captain Tastrofe ons een veilig en behouden vaart. De patrijspoorten van het gangboord gaan open en de dixieland muziek zwelt aan. In de danszaal zwiert een stel rond en al snel valt de nacht. De muziek sterft uit een prachtige maan staat hoog aan de hemel. De motor van ons schip geeft een aangename vertrouwd geluid en als de zon opkomt varen we over de eindeloze oceaan. Totdat donkere wolken zich boven ons samenpakken, de wind begint te gieren en de bliksem vlak naast ons inslaat.


All Aboard is een kijkdoos met een verhaal
Het is Nederlands grootste mobiele kijkdoos, die wordt opgebouwd in een Theaterwagen, waar alle theatrale hulpmiddelen worden ingezet. Geluid, licht en special effects maken All Aboard een belevenis voor mensen van 4 tot jongeren van 80+. Een beetje nieuwsgierigheid is eigenlijk de enige eigenschap die het publiek nodig heeft. De kijkdoos is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen van festival tot braderie en alles wat daarbuiten valt.


Alle Alarmbellen gaan af, we zinken, paniek aan boord. De onderwaterwereld opent zich: lichtjes, lichtgevende vissen, een schat en daar ons prachtige schip verworden tot een wrak met ……. dansende geesten op het dek.

Hé, nee, ja joh, echt wel, dat zijn we zelf!