De Bedrijfskwis of -quiz

Op een leuke manier informatie overdragen, dat kan met een bedrijfskwis. Bijvoorbeeld inzetbaar tijdens opendagen, beurzen, bijeenkomsten en trainingen. In de showroom voor uw klanten, op de beursvloer voor potentiele klanten of op het personeelsfeest voor intern gebruik.

 

Met de bedrijfskwis presenteren wij op elk locatie met inzet van moderne hulpmiddelen, een theatrale presentatie en op maat gemaakte vragen een levendige en informatieve kwis.

 

De kwis op maat!

 

Interactie is de beste vorm van communicatie omdat mensen worden betrokken en daardoor de boodschap beter zullen herinneren. Een kwis biedt interactie, creëert een goede sfeer en brengt op een andere wijze een boodschap over. 

 

De bedrijfskwis is een effectief communicatiemiddel voor organisaties die (on te road) op unieke wijze hun informatie of boodschap onder de aandacht willen brengen. Om de juiste informatie te communiceren moet de kwis dan wel op maat gemaakt worden en dat kan. Dat kunnen wij voor u doen, dat kan u zelf doen of we doen het gezamenlijk.  

 

De Bedrijfskwis kosten

De kosten zijn afhankelijk van een aantal onderdelen:

 

. het aantal vragen, dit is onbeperkt,  dat u aanlevert en die door ons worden verwerkt in de computer

. als u de vragen niet zelf aanlevert, het aantal vragen dat wij voor u maken

. de materialen die we meenemen voor de presentatie; tv's, beamer, projectiescherm, geluid en misschien wel presentatoren.

. de afstand naar de locatie 

. de duur van de bijeenkomst

 

Wij maken graag een offerte op maat, klik hier of bel met 06- 55 38 1985