KWISJE (OF QUIZJE ) WAGEN

Met de kwiswagen presenteren wij op elk locatie met inzet van moderne hulpmiddelen, een theatrale presentatie en op maat gemaakte vragen een levendige en informatieve kwis.

 

De kwis op maat!

 

Interactie is de beste vorm van communicatie omdat mensen worden betrokken en daardoor de boodschap beter zullen herinneren. Een kwis biedt interactie, creëert een goede sfeer en brengt op een andere wijze een boodschap over. 

 

De kwiswagen is een effectief communicatiemiddel voor organisaties die (on te road) op unieke wijze hun informatie of boodschap onder de aandacht willen brengen. Om de juiste informatie te communiceren moet de kwis dan wel op maat gemaakt worden en dat kan. Dat kunnen wij voor u doen, dat kan u zelf doen of we doen het gezamenlijk.  

 

 

Blijf op de hoogte over alle mogelijkheden van de Kwiswagen LIKE onze Facebook pagina

Een kwis biedt interactie, creëert een goede sfeer en brengt op een andere wijze een boodschap over. 

In de Quizwagen maken we gebruik van software en hardware van QuizXpress. De vragen worden vorm gegeven met behulp van speciale software die ook later de (tussen)standen bijhoudt.  De quiz is volledig aan uw huisstijl aan te passen en maakt gebruik van geluid, video en afbeeldingen.

 

Met behulp van draadloze stemkastjes (keypads) brengen de deelnemers hun stem uit, de computer doet ze werk en met de Quizmaster afstandsbediening brengen we de tussenstanden en eindstand in beeld. O ja we gebruiken een proffesionele beamer en een wagenbreed scherm.

 

Dus mocht u overwegen om de NaamVanUwOrganisatieQuiz op de wekelijkse markt te Appingendam, de jaarbraderie van Balk of popfestival te Cadzand te presenteren bel dan met 06- 55 38 1985.

 

zie ook www.quizXpress.com

Nationale Sportweek Quiz

Voor BINK-evenementen verzorgde de Theateretappe de Nationale Sportweek Quiz. Een week klang tourde de kwiswagen mee met de Sportkaravaan door Utrecht. Het filmpje is een versnelde opname van de quiz die we maakte, filmpjes ingekort, antwoordtijden beperkt maar het geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

De Kwiswagen met een standaard kwis

De Kwiswagen en gebruikte hard- & sofware lenen zich bij uitstek voor het maken van een kwis op maat. Maar wij ontwikkelen ook zelf kwissen voor een bepaald thema of gelegenheid. Deze kwissen kunt u tegen een vast tarief en vaste formule inzetten op uw evenement.

 

De Formule

De standaard kwis kent een systeem van 12 voorrondes en één finale ronde. De finalisten komen uit de voorrondes, 12 keer de nummers 1 & 2 plus 6 beste nummers 3.

 

 

De Amsterdamse Meezing Kwis 

De Amsterdam Kwis

De Quizwagen facilitair

Op de tribune is plaats per ronde voor 30 volwassenen of 40 kinderen

 

De Quizwagen beschikt over:

. volledige geluids- & lichtinstallatie

. beamer aangestuurd door dvd & lap-top

. scherm wagenbreed

. 30 QuizXpress keypads, draadloze stemkastjes/buzzers

. een snelbouwsysteem om banners met huisstijl/logo opdrachttgever aan buitenzijde te bevestigen

. (indien nodig) geluid gedempte aggregraat

 

De Quizwagen is licentiehouder voor QuizXpress studio een ideaal software pakket om Quizzen te maken met elk thema. Een proffesionele vormgeving met integratie van beeld, geluid en video.