Fotowagen.nl

Fotowagen.nl

De Wonder Foto Studio is een mobiele studio waarin met behulp van een Green-Screen de mooiste foto montage's worden gemaakt. Foto's die kunnen worden ingezet ter promotie van elke willekeurige campagne.

 

De studio is opgebouwd in een (lege) Theaterwagen die van buiten is aangekleed met grote spandoeken met daarop de naam en voorbeelden van  fotomontage's zodat duidelijk is wat er binnen gebeurd.

 

De fotografie wordt verzorgd door Roella Verhoeven www.roella.nl

 

De Wonder Foto Studio is  onder alle omstandigheden en overal inzetbaar.

 

bel: 06 55 38 1985

mail: pieter@theateretappe.nl

zie: www.fotowagen.nl

Cocochoco

Cocochoco

Coco Choco, chocola zoals u het nog nooit zag. Hét succesnummer op grote chocoladefestivals.
Coco Choco is te huur voor uw (bedrijfs)feest of event.  De uiterst charmante Coco, haar opvallende assistentes en choco-salon verrassen iedereen met nieuwe vormen van chocolade: chocomake-up, chocoschilderen, catering, tattoo’s, wellness en chocoladesieraden.
Hilarisch, energiek en… Coco smaakt naar méér!

 

bel: 013-590 6275

mail: info@cocochoco.nl

zie: www.cocochoco.nl

 

Mr. Rizzo

Mr. Rizzo is een medium die het publiek een bevrijdende ervaring biedt. Met zijn inschuifbouwkeet brengt hij een ervaring van één minuut die je nooit meer vergeet; Een heel scala aan emoties passeert de revue tijdens deze ultra korte voorstelling. Spanning en angst voor het onbekende tijdens de inschuif. Binnen volgen verwondering en surrealisme. Een kort schrikeffect is de inleiding voor allerlei bespiegelingen over jezelf en de relatie die je zojuist bent aangegaan met het medium. In deze wanhopige toestand is een humoristische kijk op de zaak je enige redding. Als je dan hard lachend weer naar buiten wordt getrokken is het onmogelijk de vragen van omstanders te beantwoorden. Mr. Rizzo is een idee van, en wordt uitgevoerd door Richard Neef, al jaren werkend onder de naam VJ NEEF, de vormgeving is van Karin Arts.

 

bel: 06-17498903

mail: antipand@xs4all.nl

zie: https://vjneef.nl/theater/Rizzo/index.html

Corrie Cultuurhuisje

Corrie Cultuurhuisje
Corrie Cultuurhuisje
Corrie staat voor Cultuur in de Openbare Ruimte. Ze is een mobiel opklapbaar cultuurhuisje dat kunst en cultuur wil brengen in wijken, op festivals en tijdens evenementen.

 
Corrie staat voor Cultuur in de Openbare Ruimte. Ze is een mobiel opklapbaar cultuurhuisje dat kunst en cultuur wil brengen in wijken, op festivals en tijdens evenementen. 

Corrie is technisch gezien een omgebouwde schaftkeet, maar ze fungeert als multi-disciplinair kunstwerk in de openbare ruimte. 
Want Corrie is geen gewoon podium. In Corrie gebeurt altijd iets spannends, experimenteels, iets nieuws en iets wat afwijkt van wat verwacht wordt.

Corrie wil een nieuw publiek aanspreken waar ze komt. Zo wil Corrie een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in wijken en verbindingen leggen tussen verschillende buurtbewoners, wijken en plekken. En meer mensen prikkelen met kunst.

bel: 06 12345678

Zweefmolenaar

Zweefmolenaar
Zweefmolenaar

De molen is geschikt voor kinderen van 1 t/m 6 jaar en wordt begeleid met vrolijke muziek uit het vrije leven (veelal klezmer, zigeuner- en andere wereldse muziek).


Wij worden gevraagd op jaarfeesten van peuterspeelzalen, scholen, verjaarspartijen, kunstprojecten, festivals, straatfeesten en zelfs trouwerijen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

De molen kan zowel binnen als buiten opgebouwd worden en is dus geschikt voor ieder seizoen. Wij zijn per dag (feest) in te huren en verzorgen van het begin tot eind uw feest. 

Woonwagen, tractor en zweefmolen vormen één geheel. Bij gebrek aan ruimte zijn er ook andere oplossingen mogelijk.

 

bel: 06 23639001

mail:menno-bakker@ziggo.nl

zie:https://www.zweefmolenaar.nl

Kinderkookbus

Kinder Kook Cafe Appeltje Eitje
Kinder Kook Cafe Appeltje Eitje
Voor kinderfeestjes op maat, op festivals, voor catering het kan allemaal met de kinderkookbus van Appeltje Eitje!!!
Beschrijving
n onze bijzondere Mobiele kinderkookbus willen wij een ontmoetingsplaats zijn waar kinderen hun creativiteit kunnen uiten. Op een verantwoorde en enthousiaste manier laten wij de kinderen kennis maken met de basis van het koken. 
Mobiel, simpel, snel, gezond en dynamisch een heerlijk driegangenmenu te koken; AppeltjeEitje!!!
 
bel: 0649858343
zie: https://www.kinderkookcafeappeltjeeitje.nl

Wat de Pot Schaft

wat de pot schaft
wat de pot schaft

Wat de pot Schaft verhuurt ijs- en promobussen zoals te zien op deze pagina.

 

bel: 06-48 69 34 65

mail:info@ijsbus.nl

zie:https://www.ijsbus.nl/

 
 

Sleurkunst

Sleurkunst
Sleurkunst

Kunstenaars trekken rond en nemen hun werk mee in, aan of achter hun voertuig. Daar waar zij stoppen, gaan de deuren open voor het publiek. Zo ontstaat er een kunstevent op een plein, in een park, op een festival of bij een museum.

Dit nomadische karakter van Sleurkunst doet denken aan een rizoom, een wortelstok die voortwoekerend groeit, verbindingen maakt en nieuwe ingangen biedt. Rizoom is een inspirerend en beeldend uitgangspunt voor Sleurkunst. Ook Sleurkunst is altijd in beweging, legt verbindingen, gaat contacten aan en laat sporen achter.

Sleurkunst brengt hedendaagse kunst op een onverwacht moment en in bijzondere ruimtes naar je toe. Kom langs voor verrassende beelden en inspirerende ontmoetingen!

 

bel:

mail: info@sleurkunst.nl

zie: https://www.sleurkunst.nl

Delinus

Delinus
Delinus

Delinus maakt bewegende objecten. Alles wat mechanisch beweegt heeft zijn fascinatie. Naast het bedenken, bouwen en spelen van theatervoorstellingen voor groepen als Artemis, Warner & consorten en theatergroep Tuig, is Delinus altijd zijn objecten blijven maken. Sinds 2007 zet hij zijn kennis en ervaring uit het theater volledig in om zijn eigen bewegende objecten aan het publiek te tonen.

 

bel:06 28399866

mail:info@delinus.com

zie:https://www.delinus.co

De Kiekjeskar

Kiekjeskar
Kiekjeskar
De Kiekjeskar is een oldtimer bus waarin een "photobooth" is gebouwd en wordt bestuurd door fotografe Wendy Eggen.
Beschrijving
De Kiekjeskar is een oldtimer bus waarin een "photobooth" is gebouwd, hier kunnen (festival) bezoekers met allerlei attributen op de foto zodat er gekke spontane foto's ontstaan. De achtergrond en attributen kunnen worden aangepast op je festival/evenement.
 
bel:
mai:dekiekjeskar@gmail.com 

De Broodfiets

De Broodfiets
Ze staan dagelijks bij het station in Utrecht, maar zijn ook op andere plekken inzetbaar:
 
Een kwartiertje langer blijven liggen en toch een goed ontbijt? 
De Broodfiets: een compleet ontbijt voor 3 euro! (Goed belegd brood, fruit en koffie/thee). En smullen maar!
 
Maandag t/m vrijdag van 0700 - 0900 uur op het Smakkelaarsveld in Utrecht.

 

bel: 0643009485

mail:achmed@deijsfiets.nl

zie:https://www.facebook.com/DeBroodfiets/info