Scroppino's van Bus Unlimited

rollende keukens
rollende keukens

Versgedraaide ITALIAANSE scroppino's vanuit een authentieke FRANSE bus

Wij van BUS Unlimited Solutions bieden ‘unlimited solutions’ aan evenementen op het gebied van catering. Graag komen wij de gasten van een Festival verwennen met onze Italiaanse scroppino’s, versgedraaid, in verschillende heerlijke smaken als limoen, framboos en passievrucht, en geserveerd door onze vrolijke BUS dames

 

bel: 06 39466757

mail:info@busunlimitedsolutions.nl

zie: www.busunlimitedsolutions.nl

 

Vrolijke Fruitbus

Vrolijke Fruitbus
Vrolijke Fruitbus
Entertainment en Catering op Locatie
Missie
Mensen laten lachen, genieten en zich thuis laten voelen!
Beschrijving
Koken op locatie of shaken op een festival met onze vrolijke bus!
 
bel:06-27097766

de Juice Kar

de Juice Kar
de Juice Kar

“Smoothies zijn de lekkerste manier om gezond te blijven.” Ze zijn een uitstekende bron van natuurlijke vitaminen en mineralen die je nodig hebt om je gezond, fit en mooi te voelen. Verse Smoothies horen standaard thuis in een modern & gezond voedingspatroon.


Evenementbezoekers verwennen met lekkere, voedzame en innovatieve smoothies is wat we het liefste doen. Deel uitmaken van de totale productie van een evenement en de totaalbeleving voor de bezoeker op het gebied van F&B en MVO naar een hoger plan brengen. Dat is niet alleen onze missie, we halen daar onze energie. Wij bereiden onze smoothies me vernieuwende superfruits, puur fruit en Raw food boosters
 
bel:  0641149227 of 0641418745 
mail:events@acai-events.nl 

De Sangriabar

De Sangriabar
De Sangriabar

Wij zijn een biologisch mobiele sangriabar in "ibiza meets shabby-chique" stijl in de zomer. We maken heeerlijke sangria's in bucket en glas maar ook lekkere wijnen en cocktails. In de winter zijn we een knusse winterbar met wijn en snaps.. 


bel:06-48741089

mail:info@fruitofthedome.com

zie:https://www.desangriabar.nl

Watt Sap

Watt Sap
Watt Sap
Watt Sap maakt de lekkerste minuut-verse sappen, smoothies en 100% vruchtenijsjes voor je neus op locatie. Boordevol power van moeder natuur!
Missie
Zoveel mogelijk mensen een beetje gezonder maken en nieuwe smaakervaringen laten beleven.
Beschrijving
Te weinig mensen in Nederland krijgen dagelijks 2 ons groente en 2x fruit binnnen. Ik wil met mijn juice bar daarin een verschil maken. Van simpele sinaasappelsap tot meer exotische getinte Appel/Wortel/Gember/Basilicum sappen, om een voorbeeld te geven.

Als ingrediënten gebruik ik voornamelijk biologische (streek)producten om de lokale biologische landbouw te ondersteunen en te verzekeren dat de producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen. En natuurlijk de beste smaak!
 
bel: 0630390105
zie: www.wattsap.nl

Tropical Schaafijs

Tropical Schaafijs
Tropical Schaafijs
Tropical Schaafijs heeft de lekkerste Schaafijs 
voor uw feest of evenement
Beschrijving
Voor buiten of binnen, een tropische verfrissende invulling. 
Hier bent u aan het juiste adres, één maal geproefd zult u geen ander meer zoeken.
Warm weer en verhitte feesten brengt u op de juiste temperatuur, om door te gaan met uw bezigheden of om door te feesten/dansen.
Tropical Schaafijs met bijzondere heerlijke smaken.
De Tropical schaafijs bar, past bij iedere gelegenheid en geeft aan uw feest of bijeenkomst een extra tropische invulling.
Wij staan open voor elke suggestie met betrekking tot onze inzet, schroom dus niet en neem gerust contact op.
 
bel:
mail:info@tropicalschaafijs.nl
zie: www.tropicalschaafijs.nl

SjuSjo met een (R)liedje

SjuSjo met een (R)liedje

In een vrije ambiance worden vanuit een uit oude 50ties koelkastdeuren opgebouwde bar in Westernsfeer cocktails met een live liedje en desgewenst rietje geserveerd. 

Ideaal om uw festival, feestje of evenement op te leuken met een bruisende Sjo die smaakpapillen, gehoor en gevoel positief prikkelen!  

 

bel: 06-22464607

mail: tipicodeco@gmail.com

zie:www.nondesju.com