Tonny’s Fried Chicken: “Comfort food zoals comfort food bedoeld is”

Tonny’s Fried Chicken: “Comfort food zoals comfort food bedoeld is”
Tonny’s Fried Chicken: “Comfort food zoals comfort food bedoeld is”

Eten, muziek en mensen. Tonny brengt deze op zijn eigen manier samen. De geur van vers gebakken kip, met op de achtergrond wat soul, jazz, funk of hip hop. Of je nu gemoedelijk in een schommelstoel heen en weer deint, languit op een aantal kussens ligt of aan een picknicktafel zit met je vrienden: bij Tonny kan je even echt relaxen. De sfeer is er huiselijk en de kip mals.

Want wat voedt de ziel nog meer dan verse, sappige en krokant gebakken kip? Gebakken kip is hét ultieme comfort food: eten waar je blij van wordt. Tonny’s kip heeft een kruidige, knapperige korst en is sappig en smaakvol tot de kern.


bel: Tonny Wilbers - 06-29577116

mail:tonnywilbers@hotmail.com

zie:https://passthepeasblog.com/

Loempia Barretje Karretje

Loempia Barretje Karretje

Verse loempia en een beetje blije chaos. Een oude 2cv omgebouwd tot een loempia barretje karretje. Een loempia gefrituurd uit het barretje karretje door relaxte en vrolijke loempiabakkers met een voorliefde voor loempia’s.

Het Barretje Karretje tuft rustig naar de plaats van bestemming om daar een paar lekkere loempiaatjes te bakken. Zeker ook op huwelijken, bedrijfsfeestjes of evenementen. Voor meer info zie contact. 

Een loempia bestellen, dat kan! Met of zonder witte wijn. 


bel: 06 430.40.321 

mail:olivier@mrwhitelie.nl

zie: www.loempiabar.nl

Joeri Tandoeri

Joeri Tandoeri
Joeri Tandoeri

Een tandoori bus… een wat? Een mobiele tandoori keuken! Dat is sappige malse kip en vers naanbrood uit traditionele houtskool gestookte Indiase kleiovens geserveerd met zelfgemaakte chutneys en raita.

In mijn brandweerbus rijd ik heel het land door om iedereen te laten genieten van authentiek Indiaas eten uit de tandooroven.

 

WIl je dat ik bij jouw feest/festival/evenement langskom? Laat het me weten!


bel:06-24583036

mail: joeri@joeritandoeri.nl

zie: www.joeritandoeri.nl

 

 

 

Churros by...

Churros
Churros

...Domillanda Catering

 

Waarom Churros?

 

* Nieuw product met snelgroeiende populariteit.

* Lekker deegproduct zonder toevoegingen voor iedereen geschikt.

* Verhoogt diversiteit aan uw evenement.

* Wordt het hele jaar gegeten.

* Niet duur.

 

Waarom Domillanda Catering?

 

* Keuze.Naast de gewone Churros (naturel) brengen wij ook gevulde Churros

met diverse eigengemaakte crèmevullingen op de markt.

* Door zelfontwikkelde productiewijze geen wachttijden voor klanten.

* Door modulaire apparatuur indien noodzakelijk grote capaciteit mogelijk.

* Ongeacht de hoeveelheid altijd vers en warm.

* Ervaring met allerlei soorten evenementen.

* Onafhankelijk van leveranciers, wij produceren alles zelf.

 

Het op locatie bakken van (Italiaanse) pizza's behoort ook tot de mogelijkheden. (Het pizzadeeg maken wij ook zelf.)

 

Daarvoor kunnen we onze verkoopauto voor gebruiken of dit vanuit een kraam of vanuit een ludieke mobiele blokhut aanbieden e.e.a. afhankelijk van ruimte en/of sfeer/beleving van de festiviteit.

 

bel  :  06 271 333 42

mail:  domillanda@gmail.com

zie   :  facebook.com/ChurrosByDomillanda

 

Rolling Sushi

rollende keukens
rollende keukens

Rolling Sushi helpt graag een handje mee om uw event tot een succes te maken. We maken de sushi live voor de ogen van uw bezoekers. Dit zorgt voor een leuke sfeer. Rolling Sushi vind de sfeer beleving van uw bezoekers/gasten namelijk erg belangrijk. We maken hier dan ook altijd werk van. Denk aan echte palmbomen, sfeerverlichting en spinning sushi op een authentieke platenspeler. En een 'huisgemaakte groene ijtsthee met biologische gember' als aperatiefje. Het organiseren van een uniek leuke sfeer is de kracht van Rolling Sushi. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. En wie weet staan we binnenkort ook op uw event of bedrijfsfeest de lekkerste sushi te rollen.


bel:0655553875.

mail: jbusscher1@gmail.com

zie:https://www.rollingsushi.nl/

Kofte Kanto

rollende keukens
rollende keukens

In Istanbul zie je op elke hoek van de straat wel een straatverkoper. Of het nu een kastanjeverkoper is of iemand die mais verkoopt. Maar ook de köfteman ontbreekt niet in het straatbeeld van deze wereldstad. Köfte Kanto laat zich inspireren door de stad, de straat en de geschiedenis. 

Köfte Kanto gaat terug naar de jaren 20 in Istanbul, wat een periode was van verandering en progressie. En een tijdperk was van kunst en cultuur. Zo ontstond ook de muziek- en dansstroming kanto, afgeleid van het Italiaanse woord canto, wat zang betekent. Köfte Kanto brengt dingen samen. De köfte uit Istanbul en de kanto. De geschiedenis en het nu. Jullie en wij wordt ons. En wij, wij zijn zij; köfte kanto.

 

bel: 06b24741393

mail:lekker@koftekanto.nl

zie:https://www.koftekanto.nl

 
 

Taters And Toppings

Taters And Toppings
Taters And Toppings

Wij cateren baked potatoes gevuld met heerlijke recepten van de gehele wereld. We zijn te vinden op markten en festivals.


bel: 06 41397725

mail:info@tatersandtoppings.nl

zie:https://www.tatersandtoppings.nl

Wood Mobile Pizza

Wood Mobile Pizza

Timo en Mark, twee Rotterdammers die eigenhandig hun hout hakken, graag veel pizza’s bakken en hun mobiele pizzeria zelf hebben gebouwd. Echte mannen dus.

Mannelijk vinden wij het niet om hier van alles te vertellen over onze biologische producten. Dat onze pizza beter smaakt dan alle anderen vinden wij veel belangrijker: Met fijn gemalen bloem, simpele maar krachtige tomatensaus en Hollandse koemozzerella afkomstig van een echte buffelboer maken wij ambachtelijke pizza’s in traditionele houtovens. Niet lullen maar pizza! Wedden dat je er zin in krijgt?


bel:

mail: info@woodpizza.nl

zie: www.woodpizza.nl

 

De Mobiele Pizza Bakker

Mobiele Pizzabakker
Mobiele Pizzabakker

Erik, Tycho en Quinto Bakker zijn gespecialiseerd in het bereiden van originele Italiaanse houtoven pizza's. Met passie en overtuiging combineren wij het vakkundig klaarmaken van de pizza's op locatie, met de bijbehorende gezelligheid van de houtoven.

De Mobiele Pizza Bakker heeft hèt recept en de juiste ingrediënten in huis voor een fantastische culinaire ervaring met (visuele) amusementswaarde

 

bel:06-512 88 740

mail:info@mobielepizzabakker.com

zie:https://www.mobielepizzabakker.com

 

 

 

Skafa

Skafa Rollende Keukens
Skafa Rollende Keukens
Kom bij een surinaamse familie op bezoek en het eerste wat gevraagd wordt is: “Heb je gegeten?!” En met die vraag rijdt Skafa door Amsterdam. Bekend, beroemd en berucht om het heerlijkste schaafijs en gevaarlijk lekker soulfood!
Beschrijving
Skafa is een kleine toko op wielen met Amsterdam als thuisbasis. Wij brengen de caribische flavour naar feestjes en festivals, maar ook gewoon bij jou om de hoek!

Wij staan op festivals en feestjes voor zowel organisaties als particulieren. Wil je ons inhuren? Neem voor meer informatie contact met ons op.
 
bel: 06 12775353

De CaterKaravaan

rollende keukens
rollende keukens

De CaterKaravaan is een op Aziatische eetkraampjes geïnspireerde mobiele keuken, die eten niet naar een gewenst of interessant niveau forceert maar met zorg en liefde producten als; saté met gado gado, broodje hamburger en taco's maakt.
Op een festival, gewoon op straat of in je eigen achtertuin, de CaterKaravaan kom je vanzelf een keer tegen. Maar wil je hier niet op wachten ben je maar één mailtje of telefoontje verwijderd van het bepalen van de tijd en plaats.

 

bel: 06 - 2840 6377

mail: info@decaterkaravaan.nl

zie: www.decaterkaravaan.nl

 
 

Od Scuola

Old Scuola
Old Scuola

Old Scuola is een volwaardige mobiele pizzeria inzetbaar op elk gewenste locatie en in elk mogelijke context. De oven is houtgestookt, de bereiding is authentiek en de ingrediënten zijn van uitzonderlijke kwaliteit. De nadruk ligt op stijl en eenvoud, waarbij de capriolen van de pizzaiolo onderdeel zijn van het ambacht.


bel:0641122983

mail:info@oldscuola.nl

zie: www.oldscuola.nl