ICOON

ICOON
ICOON

*ICOON is een duurzame pop-up broodbar. Vanuit een oer-Hollandse tuinkas
verkopen wij onze eigen biologische COONbroodjes. De COONbroodjes op basis
van desembrood, hebben de vorm van een ijshoorntje. Wij bakken ze vers af
vanuit onze ''groengas'' stoomoven en vullen ze met heerlijke producten.
Alles puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen!


Onze kas is volledig zelfvoorzienend en duurzaam door de inzet van
zonnepanelen en groengas. De kas ziet er van buiten industrieel uit en van

binnen is het gezellig en groen, als een echte tuinkamer. Omdat wij niet

afhankelijk zijn van vaste stroom, is geen plek voor ons te gek om te
staan!


bel: 06-16523600

mail: info@icooneatandmeet.com

zie: www.icooneatandmeet.com

Sandwish

Wat is Sandwish?
Een nieuw, succesvol concept voor het creëren van je eigen broodje. Er is keuze uit verschillende grote bollen, waarbij deze naar keuze worden belegd. Het beleg ligt overzichtelijk in een grote koelvitrine. Het is erg belangrijk dat de klant het broodje stap voor stap met Sandwish creërt. Natuurlijk begeleidt Sandwish met kennis van lekkere combinaties de klant door de gehele creatie.


bel: 06 24212995

mail:info@sand-wish.nl

zie:https://www.sand-wish.nl

Heet Brood

Op een dag...twee meisjes, een idee, de tostiktraam. Verrukkelijk en wereldverbeterend! Heet Brood is een feest van monsterlijk lekkere tosti's en een vrolijke glimlach, onderhoudend en vrolijk. Dit alles gebeurt in onze mooie caravan met kertorentje! Al zes zomers lang trekken Josine en haar team langs de Nederlandse en Belgische festivals. Ondertusen is het koffiebootje 'Zwart Goud' aan de karavaan toegevoegd evenals de "kippenkar" en het "tapasbarretje".
Jullie kunnen ons kennen van Lowlands, Pinkpop, Paaspop, Solar Weekend, Festival Mundial, de Gentse feesten en Pukkelpop.

 

bel: 06-11177643

mail:

zie:https://www.heetbrood.nl

Buskruid

Buskruid Rollende Keuken
Buskruid Rollende Keuken

Buskruid de ludieke naam van een rijdend restaurant, een omgebouwde daf400. Vanuit de rijdende keuken serveert Jessica Schrier haar exclusieve soepen.

 

 

website: https://www.buskruid.com

mail: jessica@buskruid.com

tel.:06-14716666

Bakblik

Bakblik rollende keuken
Bakblik rollende keuken
Bakblik verzorgt graag heerlijk (vegetarisch) eten bij festivals, feesten en evenementen!
 
BAKBLIK is een mobiel ontmoetingspunt gebaseerd op lekker, vegetarisch, gezond, betaalbaar en niet te vergeten esthetisch koken en eten.
als autonome verplaatsbare keuken en sfeermaker wil zij anderen in de gelegenheid stellen de deugden van eten samen te ervaren op lokaties waar dat anders niet zomaar mogelijk is.

BAKBLIK verzorgt graag de brandstof voor een geslaagd evenement, zet zich in als voorzienende pitstop en fungeert als gezellig rustpunt.

BAKBLIK is een project van Linzi Lemmens
 
bel:

Bloempie

Bloempie
Bloempie
De culinaire brood amuse in klein en groot.
 
Bloempie is nieuw, creatief, duurzaam en gezond. Een bloemvormig korstdeegzuurdesembroodje gevuld met verschillende smaken, o.a. paprika ricotta, anjovis en bacilicum, zoute vis met knoflook en tomaat, kaasfondue met bieslook, gemixte paddenstoelen ragout, lamsvlees met room en escargotskruiden enz. Door de unieke vormgeving, uitgevoerd in klein en groot, en de gevarieerde recepturen en vullingen is Bloempie een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van brood amuses. 

De gezonde basis van Bloempie bestaat uit meerzadendeeg. De ingrediënten die voor de recepturen van Bloempie worden gebruikt zijn duurzaam. mogelijk seizoens- en streekgebonden producten. Wij gaan zoveel mogelijk de samenwerking aan met producenten met passie en liefde voor dieren en gewas, rekening houdend met zo min mogelijk foodprints. Ook de verpakking is gemaakt van duurzaam materiaal. 
Bloempie is een voedzame, gezonde, spannende, verse, lekkere, unieke verwennerij die op elk willekeurig moment van de dag genuttigd kan worden. Denk aan lunch, brunch, high tea, verjaardag, receptie, catering, borrel, kortom een heerlijk moment. Door deze veelzijdigheid is Bloempie een must voor alle toonaangevende doelgroepen in culinair land.

bel:06 – 198 568 41
zie: www.bloempie.com

Indy Truck

Indy Truck
Indy Truck
Good Soul Food!
Thai Salad, Indonesische satés, lekkere tosti's en belegde Italiaanse bollen verkopen - Zo biologisch als het maar kan!
 
Wie is Indy?
Indy Truck is een hippe, rijdende foodtruck waar je lekker, gezond en betaalbaar eten kunt krijgen. 
Indy Truck is werkelijk een pareltje op wielen!
De robuuste groene legerambulance is omgebouwd tot een sfeervolle, stoere en hippe foodtruck. In de superstrakke keuken wordt het lekkerste eten voor je klaargemaakt.
Indy heeft overheerlijke tosti’s, rijk belegde Italiaanse bollen, Thaise salade en authentiek gemarineerde Indonesische sate’s.
Indy houdt van puur, eerlijk en gezond eten. Indy gebruikt daarom zoveel mogelijk biologische producten en zo weinig mogelijk kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat zal je proeven!
Indy is een levensgenieter en houdt van al het goede dat het leven je biedt. Indy laat je graag meegenieten.

bel:06 48512050
mail: info@indytruck.nl
zie:wwww.indytruck.nl
 
Indy is ook verantwoordelijk voor

foodtrucks.startpagina.nl

Kreeft & co

Kreeft & Co
Kreeft & Co

Kreeft & Co is een duurzaam, mobiel restaurant. 
Wij bereiden eerlijk en lekker eten vanuit een 
prachtige oldtimer bus. Kreeft, vis en meer! 
Op iedere gewenste locatie zetten wij een restaurant 
naar keuze neer. Geniet in de buitenlucht van ons 
(h)eerlijke eten en de mensen om je heen.

 

bel:  06-55812166

mail: info@kreeftenco.com

zie: https://www.kreeftenco.com

Mama Mascha

Mama Mascha
Mama Mascha
Ook leren om lekker, gezond en eenvoudig te koken zonder pakjes en zakjes?
Kookworkshops op iedere gewenste locatie vanuit Foodtruck Mama Mascha
Beschrijving
Mobiele kookstudio in een leuk vrachtwagentje! Kookworkshops voor jong en oud op locatie.
 
bel:06-31927132 

Get on the Good Food-truck

Rollende Keuken
Rollende Keuken
Wij geloven dat we door vast te houden aan onze ideeën, mensen gezonder kunnen maken. Vanuit de "Get on the Good Food” - truck bereiden we de lekkerste juice & bagels. De vraag naar vers, gezond, puur, duurzaam, innovatief, eerlijk en lekker eten en drinken groeit enorm. De juice & bagels vullen elkaar uitstekend aan voor een goed en gezond gevulde maag.

Door de biologische bagels in de truck ter plaatse af te bakken, wordt een geurige ambiance van kraakverse bagels gecreeërd. Alle toppings worden vanuit grondstoffen en gezonde superfoods in de truck bereid. Dat doen we omdat we alles E-nummer vrij willen maken en het precies zo moet smaken zoals wij willen. We werken met de traditionele New York Bagel, bereid met 100% natuurlijke ingrediënten. De innovatieve juice recepten worden bereidt met verschillende pure superfruits en toegevoegde RAW food boosters. Vanuit onze visie moeten alle recepten gezond & lekker zijn. Met gezonde passie en een grote glimlach, brengen wij iets prachtigs om te beleven en vooral om te proeven..
 
bel:  0641149227 of 0641418745 
mail:events@acai-events.nl
 

Manic Organic

Manic Organic
Manic Organic
Duurzame Innovatie Creative Concepten.
 
Inspireren, motiveren en verrassen is onze missie! Maar dan wel met veel aandacht met voor de herkomst van producten! Vandaar: MANIC ORGANIC " Surprinsingly Sustainbale
 
Door onze jaren lange ervaring in de Hospitality en passie voor de beste en leukste eerlijke producten en vernieuwende producten willen wij mensen inspireren en motiveren om te genieten op een duurzame manier!

Door ons mobiele restaurant komen wij op de leukste festivals en trekken we veel bekijks! Ben je benieuwd...neem dan contact met ons op!
 
bel: 06 14 06 80 72
mail:

Ballentent

Ballentent Rollende Keuken
Ballentent Rollende Keuken

Hollandser kan het bijna niet; gehaktballen gemaakt door oma.
 Bij de Ballentent is niet oma chef over de pannen, maar bakken de
Ballerina’s (én slagers(klein)dochters) Lisette en Chelly ze voor je
bruin.
Met hun smakelijke ballen en zelfgemaakte sauzen rijden zij in hun
Ballentent op elk festival of evenement een stevige, lekkere en gezonde
maaltijd naar je toe. Alle producten welke gebruikt worden, zijn volledig
verantwoord en iedere bal krijgt maximale aandacht. Zo is het vlees
afkomstig van natuurslagerij Van der Zande (Bert) & Pals (Rene)
(https://ecobio.nu/). De ambachtelijke bereiding door de ballerina’s maakt
dat deze vitamine “L” ook op het bord van de gasten belandt. Smullen maar!

 

bel:06-41214476
mail: Info@ballentent.net

zie: www.ballentent.net

…Of je worst lust?

Of je worst lust
Of je worst lust

Met onze Land Rover Defender en onze grillwagen reizen we stad en land af om op uiteenlopende evenementen de lekkerste, handgemaakte worsten te grillen en te verkopen. Zoals het hoort, met een warme, kruidige, zoete currysaus op een klassiek Duits Kaiserbrötchen. En geserveerd in stijl, op een ouderwets geribbeld kartonnetje.
Worst&Co
Bourgondisch keurmerk voor kwaliteit

Worst & Co is in eerste instantie opgezet om een smaakvol, hoogwaardig alternatief te bieden in de evenementenindustrie. Een heerlijk statement tegen de doorgaans matige massaproductiegoederen waar festivalbezoekers zich aan tegoed ‘moeten’ doen op het festivalterrein. 

Daarom hebben wij ons verdiept in de samenstelling van een oeroud Duits product: braad- en curryworsten. ‘Never change a winning team.’ Samen met een biologische keurslager hebben wij onze eigen worsten in productie genomen. Dus niet zomaar een ‘verantwoorde keuze’: het type waar je mond van overstroomt.


bel: 06 24 26 3999 

mail:info@worstencompany.nl

zie:https://worstencompany.nl/

LizzBizz catering

LIZZ-bIZZ
LIZZ-bIZZ

LizzBizz catering verzorgt creatieve catering op de meest uit een lopende locaties. Alles draait om de beleving. De mobiele keuken is uniek met bar en sfeervolle ambiance. Niet alleen de smaakpapillen worden geprikkeld, ook de rest van je zintuigen worden gevoed.

Een totaalconcept met veel aandacht voor lekkernijen, sfeer, aankleding, kwaliteit en service.
De mobiele keuken wordt ingezet als Tapas keuken, Wijn/Koffie bar, Mobiele lounge bar, Borrel/Hapjes wagen. Kortom: multifunctioneel inzetbaar.


bel:06 5209 6013

mail:info@lizz-bizz.nl

zie: https://www.lizz-bizz.nl/lizz-bizz-catering

De Fabulous Food Truck

Fabulous Food Truck
Fabulous Food Truck
De Fabulous Food Truck is een restaurant op wielen dat op iedere gewenste locatie kwaliteitscatering kan verzorgen. De Food Truck is hip, onderscheidend, vernieuwend en flexibel!
Missie
Fabulous Food Truck: Driven to create good food! 
Wij streven naar een maximale beleving van de mobiele horeca, door een unieke presentatie te combineren met vers bereidde bourgondische gerechten, met een interessante prijs-kwaliteits verhouding.
Beschrijving
De Fabulous Food Truck is een nieuw horeca concept van de enthousiaste ondernemers Wouter Lamers en Marleen Klein Ikink. Het concept is razend populair in Amerika en gaat nu Nederland veroveren! Met onze verse ingrediënten en hoog smaakniveau zijn wij het gezonde en lekkere alternatief op de doorgaans ongezonde fast food. Dus wij serveren 'slow food' in een 'fast way'.
 
bel:0646041112

The Eatery

Eatery verkoopt gerechten en ingrediënten van alleen de beste kwaliteit voor een complete maaltijd die iedereen met succes kan bereiden.

De kwaliteit van Eatery wordt gegarandeerd doordat Eatery-medewerkers en leveranciers met passie hun werk doen.

Eatery inspireert mensen om hun leven een uur, een avond of voorgoed mooier te maken en dit met anderen te delen.


bel:

mail: titus@eatery.nl

zie: www.eatery.nl



 

Keukengebeuren

Keukenegebueren
Keukenegebueren
In het gebeuren van onze keuken: hapjes, catering, diner, eetmobiel, festival, simpel, puur, bescheiden, gezellig.
Beschrijving
Keukengebeuren is een klein initiatief dat is ontstaan door de liefde voor eten. Goed eten is voor ons van essentieel belang en kwaliteit en creativiteit is voor ons van groot belang. Toegankelijkheid is een belangrijk onderdeel in dit geheel. Wij werken met dagverse ingrediënten en kijken per seizoen wat er te bieden is.

bel: 06 - 342 99 345.
mail:  info@keukengebeuren.nl
 zie: www.keukengebeuren.nl

Vega met Ballen

Vega met Ballen
Vega met Ballen
VEGA met BALLEN bakt de lekkerste vegetarische balletjes op locatie.
Beschrijving
Vanuit een knalblauwe oldtimerbus serveert VEGA met BALLEN ‘handgedraaide’ ballen in een pita met verse salade en saus: een stevige vegetarische hap, ook geschikt voor echte vleeseters!

Naast de bekende falafelbal van kikkererwten staan er ook altijd twee andere ballen op het menu, zoals:
pompoenballen, fetaballen, notenballen, linzenballen, bitterballen, aubergineballen, en nog meer .......ballen!

Alle ballen worden met liefde gemaakt door de zussen Marleen en Silvie.
Hun voorliefde voor lekker eten, kokkerellen, handgemaakt en analoog komt samen in de de VEGA met BALLEN-bus. Marleen en Silvie, met achtergrond in theatervormgeving en illustratie,
leven zich niet alleen uit in de ballen maar ook in alles daaromheen! 

bel: 06 11177643

Bistrotruck

Bistrotruck
Bistrotruck

Losgebroken uit de muren van ons oude pand, aan de Grote Markt in Haarlem, voelen wij ons nu zo vrij als een vogeltje met onze Bistrotruck. Kon u voorheen culinair komen genieten bij ons restaurant Madame Marlie. Nu komen wij naar u toe met onze Bistrotruck.
Daarbij zijn we verknocht gebleven aan de franse keuken. Om die rede hebben wij een Citroen HY omgetoverd tot rijdende of rollende keuken. Met voor elk wat wils. Culinair langs de stoeprand of een eigen ontwikkelde Hotdog op een evenement. Alles kan. Met kwaliteit en rust voorop.
De passie voor echt voedsel een eerlijke smaken is wel gebleven. Net als koken op gas. Alleen nu in een Citroen HY uit 1972.


bel:

mai: info@bistrofood.nl

zie: https://www.bistrotruck.nl/

Onze Keuken

Onze Keuken een Rollende keuken
Onze Keuken een Rollende keuken
Is een samenwerking tussen kook- en kunstduo Tosca van den Ham en Mareille Saris. Met allebei een grote voorliefde voor buitenkoken hebben wij onze bus "Lester" gebouwd, en koken wij op vuur allerlei 'oerpotjes' klaar. Hongaarse Borgracs, Zuid Afrikaanse potjies en braai. No bullshit, gewoon lekker eten.
Wij zijn te vinden op festivals, maar koken ook voor groepen, crew, artiesten, op evenementen en doen meerdaagse locatiecatering. 
Ook ontmoeten wij elkaar en anderen in het gebied tussen koken en kunst, door middel van installatie kunst te combineren met eten/drinken en de relatie ertussen.
 
Bel: 0624646161/0624209114
website:www.onze-keuken.nl 

Tasty by Talisa

Tasty by Talisa
Tasty by Talisa

Wanneer er een feest, bruiloft, open dag, bedrijfsfeest, jubileum of ander evenement is en u graag de gasten iets bijzonder lekkers wilt aanbieden, informeer dan bij ons! Met het TASTY busje komen wij dan naar de locatie toe en verzorgen ter plekke het eten. De recepten kunnen naar wens aangepast worden en er zijn nog legio andere mogelijkheden. Tasty kan alle zorgen uit handen nemen zodat u op de dag zelf kan genieten van het feest. Laat de voorbereidingen, de dag en afwas maar aan ons over.

 

 

bel: 06 22569403

mail:info@tastybytalisa.nl

zie:https://www.tastybytalisa.nl

Zijpe Stijl

Wij verzorgen uw feest diner thuis, op locatie op het festival of bij ons thuis in Bruinisse. Dit jaar gaan wij weer op tournee. Wij zijn dit jaar te vinden op: de rollende keukens, The best kept secret, de parade en into the great Wide open!
Beschrijving
Dagelijks eten we. Maar wanneer eten we nou echt daadwerkelijk? Bewust, Lekker, Puur, Gezond en in Gezelschap! Enkele factoren die een mens, mens maakt! We leren door aan de dinertafel. Kom ons opzoeken als we in de buurt zijn.
 
bel: 06-12521226

Garbanzo

life'Sabich
until you try one...
megavega op z'n best én op locatie!

 

bel: 0252374229

mail:info@garbanzo.nl

zie:www.garbanzo.nl

Pastaiola

Pastaiola
Pastaiola
 

Welkom bij Pastaiola! Met onze pasta-foodtruck brengen wij u de gezonde Italiaanse keuken waar u maar wilt.

Vanuit onze mobiele pastakeuken voorzien we fijnproevers in Nederland, België en Duitsland van authentieke Italiaanse pastagerechten.

Door verse ingrediënten te gebruiken en trouw te blijven aan de Italiaanse cultuur, eet u bij Pastaiola alsof u bij een Italiaanse “famiglia” aan tafel zit.

Alle sauzen zijn huisbereid en wij gebruiken enkel scharrelvlees. De pasta’s worden binnen 1 minuut “al dente” geserveerd in milieuvriendelijke disposables.

 

bel: 06 20 393 727
mail: info@pastaiola.nl
zie: www.pastaiola.nl

Mobiele catering The Donkeys

rollende keukens
rollende keukens
The Donkeys bestaat uit  een mobiele keuken ingebouwd in een oude Magirus-Deutz  uit het jaar 1964, daarnaast staat een pop up tent van 3 bij 3 meter en een houtgestookte oven. 

We hebben een werkwijze die ervoor zorgt dat we mensen snel kunnen bedienen(60-80 per uur).

De voorbereidingen vinden plaats in de keuken, maar we bakken het eten buiten in de oven af.  Afhankelijk van wat er al aangeboden wordt door andere eetgelegenheden, kunnen we onze gerechten aanpassen. Qua duurzaamheid, letten we op het beperken van afval (o.a disposables alleen karton/afbreekbaar), het vlees is biologisch en de vis heeft een MSC keurmerk.  We hebben voornamelijk biologische groenten.
De ruimte die we minimaal nodig hebben is 15-6 meter en beetje stroom.
Telefoon:
Bianca: 06-17500013

Lekkere Trek

Cateringwagen Rollende keuken Lekkere Trek
Cateringwagen Rollende keuken Lekkere Trek

We zijn gestart in Friesland met een wagen die eerlijke, regionale en seizoensgebonden 'flaubyt' verkoopt.

We streven er naar om de eerste wagen helemaal duurzaam te maken, met een electrische motor en verder overal in Nederland dit concept uit te rollen. We willen dit graag samen met jou doen.

 

bel:

mai:

zie: https://www.lekkeretrek.com

BUS Unlimited

Cateringwagen Rollende keuken Bus Unlimited
Cateringwagen Rollende keuken Bus Unlimited

BUS Unlimited Solutions biedt passende ondersteuning aan evenementen op het gebied van catering en promotie. Wij beleven er ontzettend veel plezier aan onze klanten te helpen met het organiseren van hun evenementen en het verwennen van hun gasten. Wij gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in, komen met een unieke Citroen HY bus uit 1973 en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenlandse hospitality industry. Resultaat: een onvergetelijk evenement. 


bel:06 39466757

mail:info@busunlimitedsolutions.nl

zie: https://www.busunlimitedsolution

Kok au Van

Kok au Van
Kok au Van
Lekker eten op locatie, gekookt en geserveerd vanuit de Benz.
 
Na jaren van productonderzoek komt Kok au Van nu met een “Burgerinitiatief”

De Kok au Van, een burgerliefhebber die zich verbaast dat er op geen enkel Nederlands festival een fatsoenlijke hamburger te krijgen is, brengt vanuit zijn Van nu de lekkerste burgers naar die Nederlandse festivals.

Op basis van alleen de meest verse en beste ingrediënten maakt hij gastronomische burgers in de meest pure vorm.
Alles wat de Kok maakt is lekker vers, de burger, de tomatensalsa, de sauzen, en natuurlijk ook de broodjes zijn dagvers en van de lokale bakker.

bel:
mail: info@kokauvan.nl

Gastrovan

rollende keukens
rollende keukens

Vertrokken vanuit een passie voor streekgebonden eten en de klassieke keuken, trokken Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree er op uit om al kokend de wereld te ontdekken. Na een vijf maanden durende tocht in hun omgebouwde camper-restaurant 'de Gastrovan', brachten zij het boek Gastrovan -Met je neus in de boter- uit, over het eten en de mensen die in Nederland, Frankrijk en Spanje op hun pad kwamen .
Sindsdien rolt hun culinaire avontuur verder, langs het eten van de Nederlandse kaart. Met wilde plannen en pop-up restaurants trekken ze zo veel mogelijk kansen uit de grond en koken zich een slag in de rondte.

 

bel: 0628464735 

mail: contact@gastrovan.nl

zie: www.gastrovan.nl

Yosoup

yosoup
yosoup

'soepbar'. In augustus 2013 was YOSOUP! een feit. Het zelf bereiden en verkopen van soepen die gezond zijn, vers, biologisch en waarvan de ingrediënten van lokale leveranciers komen. Onder anderen van boeren uit de buurt, uit haar eigen minikruidentuin op het balkon, de Bio-winkel, de scharrelslager, etc. Alle soep zonder 'enge' toevoegingen en zoveel mogelijk seizoensgebonden!


Soep werkt troostend, verwarmend en helend. Een kop soep bij griep of verkoudheid doet soms wonderen; vooral als er kruiden in zitten die de gezondheid bevorderen. Ben je koud en rillerig, doe dan een extra pepertje of plakje gember in je soep. Dit maakt de soep heter, waardoor je je bijna vanzelf warmer voelt!


bel: 06 31001931

mail:yosoup@hotmail.com

zie: https://www.yosoup.nl

De keuken van het Ongewenst dier

Keuken van het Ongewenst Dier
Keuken van het Ongewenst Dier
Zegt!!!niet zomaar vernietigen geen zinloze destructie Eten zullen we !!!’
 
‘Dit is de Keuken van het Ongewenst Dier 
Het alsmaar overlast gevende beest 
dieren die we zien als een plaag 
Die ons lastig vallen in ons bewegen

vogels die onze veiligheid verpesten 
ratten die de dijken ondermijnen

Dieren soms door onszelf gekweekt 
voor vlees, bont of sier 
Uiteindelijk ontsnapt en zonder vijanden 
Leven ze vrij en jongen maar raak
en Wij,

wij zitten ermee in onze maag!!!

De Keuken van het Ongewenst Dier

Zegt!!!

niet zomaar vernietigen 
geen zinloze destructie

Eten zullen we !!!’

bel:
mail: l.t.j@dds.nl
zie: www.facebook.com/KvhOD