ICOON
*ICOON is een duurzame pop-up broodbar. Vanuit een oer-Hollandse tuinkas
verkopen wij onze eigen biologische COONbroodjes. De COONbroodjes op basis
van desembrood, hebben de vorm van een ijshoorntje. Wij bakken ze vers af
vanuit onze ''groengas'' stoomoven en vullen ze met heerlijke producten.
Alles puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen!
Onze kas is volledig zelfvoorzienend en duurzaam door de inzet van
zonnepanelen en groengas. De kas ziet er van buiten industrieel uit en van
binnen is het gezellig en groen, als een echte tuinkamer. Omdat wij niet
staan!
bel: 06-16523600
mail: info@icooneatandmeet.com
zie: www.icooneatandmeet.com
Sandwish
Wat is Sandwish?
Een nieuw, succesvol concept voor het creëren van je eigen broodje. Er is keuze uit verschillende grote bollen, waarbij deze naar keuze worden belegd. Het beleg ligt overzichtelijk in een grote koelvitrine. Het is erg belangrijk dat de klant het broodje stap voor stap met Sandwish creërt. Natuurlijk begeleidt Sandwish met kennis van lekkere combinaties de klant door de gehele creatie.
bel: 06 24212995
mail:info@sand-wish.nl
Heet Brood
Op een dag...twee meisjes, een idee, de tostiktraam. Verrukkelijk en wereldverbeterend! Heet Brood is een feest van monsterlijk lekkere tosti's en een vrolijke glimlach, onderhoudend en vrolijk. Dit alles gebeurt in onze mooie caravan met kertorentje! Al zes zomers lang trekken Josine en haar team langs de Nederlandse en Belgische festivals. Ondertusen is het koffiebootje 'Zwart Goud' aan de karavaan toegevoegd evenals de "kippenkar" en het "tapasbarretje".
Jullie kunnen ons kennen van Lowlands, Pinkpop, Paaspop, Solar Weekend, Festival Mundial, de Gentse feesten en Pukkelpop.
bel: 06-11177643
mail:
Buskruid
Buskruid de ludieke naam van een rijdend restaurant, een omgebouwde daf400. Vanuit de rijdende keuken serveert Jessica Schrier haar exclusieve soepen.
website: https://www.buskruid.com
mail: jessica@buskruid.com
tel.:06-14716666
Bakblik
als autonome verplaatsbare keuken en sfeermaker wil zij anderen in de gelegenheid stellen de deugden van eten samen te ervaren op lokaties waar dat anders niet zomaar mogelijk is.
BAKBLIK verzorgt graag de brandstof voor een geslaagd evenement, zet zich in als voorzienende pitstop en fungeert als gezellig rustpunt.
BAKBLIK is een project van Linzi Lemmens
Bloempie
Bloempie is een voedzame, gezonde, spannende, verse, lekkere, unieke verwennerij die op elk willekeurig moment van de dag genuttigd kan worden. Denk aan lunch, brunch, high tea, verjaardag, receptie, catering, borrel, kortom een heerlijk moment. Door deze veelzijdigheid is Bloempie een must voor alle toonaangevende doelgroepen in culinair land.
Indy Truck
Thai Salad, Indonesische satés, lekkere tosti's en belegde Italiaanse bollen verkopen - Zo biologisch als het maar kan!
Indy Truck is een hippe, rijdende foodtruck waar je lekker, gezond en betaalbaar eten kunt krijgen.
Indy Truck is werkelijk een pareltje op wielen!
De robuuste groene legerambulance is omgebouwd tot een sfeervolle, stoere en hippe foodtruck. In de superstrakke keuken wordt het lekkerste eten voor je klaargemaakt.
Indy heeft overheerlijke tosti’s, rijk belegde Italiaanse bollen, Thaise salade en authentiek gemarineerde Indonesische sate’s.
Indy houdt van puur, eerlijk en gezond eten. Indy gebruikt daarom zoveel mogelijk biologische producten en zo weinig mogelijk kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En dat zal je proeven!
Indy is een levensgenieter en houdt van al het goede dat het leven je biedt. Indy laat je graag meegenieten.
foodtrucks.startpagina.nl
Kreeft & co
Kreeft & Co is een duurzaam, mobiel restaurant.
Wij bereiden eerlijk en lekker eten vanuit een
prachtige oldtimer bus. Kreeft, vis en meer!
Op iedere gewenste locatie zetten wij een restaurant
naar keuze neer. Geniet in de buitenlucht van ons
(h)eerlijke eten en de mensen om je heen.
bel: 06-55812166
mail: info@kreeftenco.com
Mama Mascha
Kookworkshops op iedere gewenste locatie vanuit Foodtruck Mama Mascha
Get on the Good Food-truck
Manic Organic
Door ons mobiele restaurant komen wij op de leukste festivals en trekken we veel bekijks! Ben je benieuwd...neem dan contact met ons op!
Ballentent
Hollandser kan het bijna niet; gehaktballen gemaakt door oma.
Bij de Ballentent is niet oma chef over de pannen, maar bakken de
Ballerina’s (én slagers(klein)dochters) Lisette en Chelly ze voor je
bruin.
Met hun smakelijke ballen en zelfgemaakte sauzen rijden zij in hun
Ballentent op elk festival of evenement een stevige, lekkere en gezonde
maaltijd naar je toe. Alle producten welke gebruikt worden, zijn volledig
verantwoord en iedere bal krijgt maximale aandacht. Zo is het vlees
afkomstig van natuurslagerij Van der Zande (Bert) & Pals (Rene)
(https://ecobio.nu/). De ambachtelijke bereiding door de ballerina’s maakt
dat deze vitamine “L” ook op het bord van de gasten belandt. Smullen maar!
bel:06-41214476
mail: Info@ballentent.net
zie: www.ballentent.net
…Of je worst lust?
Met onze Land Rover Defender en onze grillwagen reizen we stad en land af om op uiteenlopende evenementen de lekkerste, handgemaakte worsten te grillen en te verkopen. Zoals het hoort, met een warme, kruidige, zoete currysaus op een klassiek Duits Kaiserbrötchen. En geserveerd in stijl, op een ouderwets geribbeld kartonnetje.
Worst&Co
Bourgondisch keurmerk voor kwaliteit
Worst & Co is in eerste instantie opgezet om een smaakvol, hoogwaardig alternatief te bieden in de evenementenindustrie. Een heerlijk statement tegen de doorgaans matige massaproductiegoederen waar festivalbezoekers zich aan tegoed ‘moeten’ doen op het festivalterrein.
Daarom hebben wij ons verdiept in de samenstelling van een oeroud Duits product: braad- en curryworsten. ‘Never change a winning team.’ Samen met een biologische keurslager hebben wij onze eigen worsten in productie genomen. Dus niet zomaar een ‘verantwoorde keuze’: het type waar je mond van overstroomt.
bel: 06 24 26 3999
mail:info@worstencompany.nl
LizzBizz catering
LizzBizz catering verzorgt creatieve catering op de meest uit een lopende locaties. Alles draait om de beleving. De mobiele keuken is uniek met bar en sfeervolle ambiance. Niet alleen de smaakpapillen worden geprikkeld, ook de rest van je zintuigen worden gevoed.
Een totaalconcept met veel aandacht voor lekkernijen, sfeer, aankleding, kwaliteit en service.
De mobiele keuken wordt ingezet als Tapas keuken, Wijn/Koffie bar, Mobiele lounge bar, Borrel/Hapjes wagen. Kortom: multifunctioneel inzetbaar.
bel:06 5209 6013
mail:info@lizz-bizz.nl
De Fabulous Food Truck
Wij streven naar een maximale beleving van de mobiele horeca, door een unieke presentatie te combineren met vers bereidde bourgondische gerechten, met een interessante prijs-kwaliteits verhouding.
The Eatery
Eatery verkoopt gerechten en ingrediënten van alleen de beste kwaliteit voor een complete maaltijd die iedereen met succes kan bereiden.
De kwaliteit van Eatery wordt gegarandeerd doordat Eatery-medewerkers en leveranciers met passie hun werk doen.
Eatery inspireert mensen om hun leven een uur, een avond of voorgoed mooier te maken en dit met anderen te delen.
bel:
mail: titus@eatery.nl
zie: www.eatery.nl
Keukengebeuren
Vega met Ballen
Naast de bekende falafelbal van kikkererwten staan er ook altijd twee andere ballen op het menu, zoals:
pompoenballen, fetaballen, notenballen, linzenballen, bitterballen, aubergineballen, en nog meer .......ballen!
Alle ballen worden met liefde gemaakt door de zussen Marleen en Silvie.
Hun voorliefde voor lekker eten, kokkerellen, handgemaakt en analoog komt samen in de de VEGA met BALLEN-bus. Marleen en Silvie, met achtergrond in theatervormgeving en illustratie,
leven zich niet alleen uit in de ballen maar ook in alles daaromheen!
Bistrotruck
Losgebroken uit de muren van ons oude pand, aan de Grote Markt in Haarlem, voelen wij ons nu zo vrij als een vogeltje met onze Bistrotruck. Kon u voorheen culinair komen genieten bij ons restaurant Madame Marlie. Nu komen wij naar u toe met onze Bistrotruck.
Daarbij zijn we verknocht gebleven aan de franse keuken. Om die rede hebben wij een Citroen HY omgetoverd tot rijdende of rollende keuken. Met voor elk wat wils. Culinair langs de stoeprand of een eigen ontwikkelde Hotdog op een evenement. Alles kan. Met kwaliteit en rust voorop.
De passie voor echt voedsel een eerlijke smaken is wel gebleven. Net als koken op gas. Alleen nu in een Citroen HY uit 1972.
bel:
mai: info@bistrofood.nl
Onze Keuken
Tasty by Talisa
Wanneer er een feest, bruiloft, open dag, bedrijfsfeest, jubileum of ander evenement is en u graag de gasten iets bijzonder lekkers wilt aanbieden, informeer dan bij ons! Met het TASTY busje komen wij dan naar de locatie toe en verzorgen ter plekke het eten. De recepten kunnen naar wens aangepast worden en er zijn nog legio andere mogelijkheden. Tasty kan alle zorgen uit handen nemen zodat u op de dag zelf kan genieten van het feest. Laat de voorbereidingen, de dag en afwas maar aan ons over.
bel: 06 22569403
Zijpe Stijl
Garbanzo
life'Sabich
until you try one...
megavega op z'n best én op locatie!
bel: 0252374229
mail:info@garbanzo.nl
zie:www.garbanzo.nl
Pastaiola
Welkom bij Pastaiola! Met onze pasta-foodtruck brengen wij u de gezonde Italiaanse keuken waar u maar wilt.
Vanuit onze mobiele pastakeuken voorzien we fijnproevers in Nederland, België en Duitsland van authentieke Italiaanse pastagerechten.
Door verse ingrediënten te gebruiken en trouw te blijven aan de Italiaanse cultuur, eet u bij Pastaiola alsof u bij een Italiaanse “famiglia” aan tafel zit.
Alle sauzen zijn huisbereid en wij gebruiken enkel scharrelvlees. De pasta’s worden binnen 1 minuut “al dente” geserveerd in milieuvriendelijke disposables.
Mobiele catering The Donkeys
We hebben een werkwijze die ervoor zorgt dat we mensen snel kunnen bedienen(60-80 per uur).
Lekkere Trek
We zijn gestart in Friesland met een wagen die eerlijke, regionale en seizoensgebonden 'flaubyt' verkoopt.
We streven er naar om de eerste wagen helemaal duurzaam te maken, met een electrische motor en verder overal in Nederland dit concept uit te rollen. We willen dit graag samen met jou doen.
bel:
mai:
BUS Unlimited
BUS Unlimited Solutions biedt passende ondersteuning aan evenementen op het gebied van catering en promotie. Wij beleven er ontzettend veel plezier aan onze klanten te helpen met het organiseren van hun evenementen en het verwennen van hun gasten. Wij gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in, komen met een unieke Citroen HY bus uit 1973 en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenlandse hospitality industry. Resultaat: een onvergetelijk evenement.
bel:06 39466757
mail:info@busunlimitedsolutions.nl
zie: https://www.busunlimitedsolution
Kok au Van
De Kok au Van, een burgerliefhebber die zich verbaast dat er op geen enkel Nederlands festival een fatsoenlijke hamburger te krijgen is, brengt vanuit zijn Van nu de lekkerste burgers naar die Nederlandse festivals.
Op basis van alleen de meest verse en beste ingrediënten maakt hij gastronomische burgers in de meest pure vorm.
Alles wat de Kok maakt is lekker vers, de burger, de tomatensalsa, de sauzen, en natuurlijk ook de broodjes zijn dagvers en van de lokale bakker.
Gastrovan
Vertrokken vanuit een passie voor streekgebonden eten en de klassieke keuken, trokken Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree er op uit om al kokend de wereld te ontdekken. Na een vijf maanden durende tocht in hun omgebouwde camper-restaurant 'de Gastrovan', brachten zij het boek Gastrovan -Met je neus in de boter- uit, over het eten en de mensen die in Nederland, Frankrijk en Spanje op hun pad kwamen .
Sindsdien rolt hun culinaire avontuur verder, langs het eten van de Nederlandse kaart. Met wilde plannen en pop-up restaurants trekken ze zo veel mogelijk kansen uit de grond en koken zich een slag in de rondte.
bel: 0628464735
mail: contact@gastrovan.nl
zie: www.gastrovan.nl
Yosoup
'soepbar'. In augustus 2013 was YOSOUP! een feit. Het zelf bereiden en verkopen van soepen die gezond zijn, vers, biologisch en waarvan de ingrediënten van lokale leveranciers komen. Onder anderen van boeren uit de buurt, uit haar eigen minikruidentuin op het balkon, de Bio-winkel, de scharrelslager, etc. Alle soep zonder 'enge' toevoegingen en zoveel mogelijk seizoensgebonden!
Soep werkt troostend, verwarmend en helend. Een kop soep bij griep of verkoudheid doet soms wonderen; vooral als er kruiden in zitten die de gezondheid bevorderen. Ben je koud en rillerig, doe dan een extra pepertje of plakje gember in je soep. Dit maakt de soep heter, waardoor je je bijna vanzelf warmer voelt!
bel: 06 31001931
mail:yosoup@hotmail.com
De keuken van het Ongewenst dier
Het alsmaar overlast gevende beest
dieren die we zien als een plaag
Die ons lastig vallen in ons bewegen
vogels die onze veiligheid verpesten
ratten die de dijken ondermijnen
Dieren soms door onszelf gekweekt
voor vlees, bont of sier
Uiteindelijk ontsnapt en zonder vijanden
Leven ze vrij en jongen maar raak
en Wij,
wij zitten ermee in onze maag!!!
De Keuken van het Ongewenst Dier
Zegt!!!
niet zomaar vernietigen
geen zinloze destructie
Eten zullen we !!!’