Liever ivar

Liever Livar
Liever Livar

Een oude Renault Goulette, een dikke smokey fun BBQ, een een groep
enthousiaste mensen deze Livar producten verkopen.


Livar:
Sinds het Livarvarken in 1999 door vijf Limburgse varkensboeren is bedacht
heeft het varken altijd in het teken gestaan van een onderscheidende smaak
en vleeskwaliteit en een vorm van dierhouderij die rekening houdt met het
natuurlijke gedrag en leefomgeving van het varken dat zich uit in maximaal
dierenwelzijn.
De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een
weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. De varkens van
Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje
of Italie. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!
Diverse mogelijkheden van complete couverts tot een heerlijk broodje livar
worst.
Liever Livar dus!

bel: 06-21210100

mail: rob@grillhelden.nl

zie: www.grillhelden.nl

BBkoe

bbkoe
bbkoe

BBkoe is een BBQ concept on wheels. Met onze Piaggio Grill komen wij tijdens uw feestje uw gasten verwennen met lekkere en kwalitatieve barbecue gerechten. 

We put the Q for Quality in to BBQ


bel:06 19210568

mail:info@bbkoe.nl

zie:https://www.bbkoe.nl

Grill'n Smoke

Grill’nSmoke is een gespecialiseerd BBQ-cateraar. Wij barbecuen fulltime en het hele jaar door. Met onze 5 meter lange, houtgestookte, BBQ-smokers staan wij op festivals als PinkPop, North Sea Jazz en Rollende Keukens. Naast festivals verzorgt Grill’nSmoke regelmatig BBQ catering op bruiloften en (bedrijfs)feesten.

 

Duurzaamheid, lekker én verantwoord eten staat bij ons hoog in het vaandel. We werken met groenten, vlees en vis van boeren en kwekers die we kennen en tot onze vrienden rekenen. BBQ van Grill’nSmoke is een lust voor alle zintuigen.

 

bel: 0172-750771

mail: joost@grillnsmoke.nl

zie: www.grillnsmoke.nl

facebook: www.facebook.com/grillnsmoke

Primeros

Primeros is festivalcatering op niveau: vlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en heerlijk mals van smaak, ter plekke gegrild en geserveerd.
Beschrijving
Primeros is festivalcatering op niveau: Black Angus rundvlees in verschillende vormen (steak, worst, beefburger, sukadespies), Thüringer Bratwurst, Iberico Varkenshaasspies, Ribstick, Schnitzels zo-groot-als-deurmatten: Primeros stemt het assortiment af op het festival in kwestie!
Maar altijd vlees van de hoogste, meest constante kwaliteit en heerlijk mals van smaak, ter plekke gegrild en geserveerd.
 
bel:

Biciceta de Pollos

De Pollos Burger, bestaat uit een gemarineerd gegrild kippendijtje, huisgemaakte guacamole, frisse salade, (Atjar) en biologische pancetta. Met Pollos hebben we op verschillende evenementen gestaan; denk aan De Rollende Keukens, Neighbourfood Market, Stadsboeren Festival,  Mysteryland, Open Air etc. Sinds De Rollende Keukens maken we gebruik van onze Bicicleta de Pollos; een mobiele barbecue fiets. We zien onszelf als een leuke en smaakvolle aanvulling op een evenement, door onze fiets maken we het heel toegankelijk voor bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken; weet wat je eet.

 

bel:06 811 969 61

mail:josh@pollos.nl

zie: www.poloos.nl

Saté-Man

Geur en smaak zijn twee sterke ankerpunten in het geheugen. Saté verenigt beide op karakteristieke wijze.
Wij hebben ons geworpen op het perfectioneren van de saté, op het verversen van herinneringen.
Onze specialiteit is de ‘saté babi’.

Wij zijn ‘SATÉ-MAN’

 

bel: 06 55 306 929

mail:info@sate-man.nl

zie: www.sate-man.nl

The Beef Chief

The Bief Chief
The Bief Chief

During the four years I lived in Berlin, I ate enough burgers to sink a small ship. My favorite place was The Bird in Prenzlauer Berg, run by some brash New Yorkers. I would often end up there with my partner and friends, trying to satisfy my cravings. They also sold killer steaks, but we always ordered the burgers. They were simple, incredibly tasty things - a bit messy, but made with good quality meat and featuring the classic adornments; some lettuce, tomato, sliced pickle, and maybe a slice of cheese or bacon. They were the ultimate comfort food, and completely satisfying in their simplicity - burgers the way they should be.

Aside from my burger love, the emerging street food scene in my hometown of London has also inspired me. Seemingly out of nowhere enthusiastic people are selling passionate food from trucks and trailers all over the city.

So my idea is to combine the two things - sell kick-ass burgers from a van that travels around stopping anywhere that will have me. Having recently relocated to Holland, it struck me that outside of Amsterdam there aren’t many places offering burgers like those sold at The Bird. The Beef Chief was born with this simple premise - do a simple thing well, and do it properly.

We source good beef from local farmers. We mince it fresh every day. We cook it medium so it’s pink, juicy and succulent. We place it in a soft bun with the minimum of fuss. We serve it with a smile from a vintage Citroen van calledElvis. Sourcing and cooking local ingredients (where possible), The Beef Chief aims to make and sell the best burgers in the Netherlands.

 

bel:06 19997846

mail:simon@thebeefchief.com

zie: www.thebeefchief.com