Frites de Campagne

friteswagen
friteswagen

Frites de campagne wil graag zorgen voor een eet-belevenis en komt daarom met een authentieke frites wagen met de uitstraling van vroeger. Alleen al het bekijken van deze wagen, met de ouderwetse  aankleding geeft aanleiding om er eens lekker van te gaan genieten! 

Onze frites is geschikt voor diverse diëten, waaronder het zeer lastige glutenvrij, maar ook de veganisten kunnen gerust een patatje eten, er komt geen dierlijk materiaal in de buurt

Dus puur frites! Oftewel frites, zoals frites altijd zou moeten zijn.

 

bel: 06-486 93 465

mail:info@fritesdecampagne.nl

zie:www.fritesdecampagne.nl

Grizzl

grizzl
grizzl
Grizzl maakt van FastFood 'GoodFood'.
Missie
Grizzl verwent iedereen die wil genieten van de smaak van echte, met aandacht en liefde geproduceerde snacks.
Beschrijving
Omdat we gek op fastfood zijn, maar ook op eerlijk en echt eten. Door die twee eigenschappen te combineren – en mijn vrienden alles te laten proeven en keuren ;) – creëren we 'GoodFood'. Ik weet zeker dat Grizzl Nederland hiermee 'om' krijgt. Eerst met de mobiele Grizzlkeuken op locatie en later met vele winkels . . .
 
bel: 06 - 24 57 2585
mail:philip@grizzl.nl
zie:  www.grizzl.nl 

De Frietfiets

Frietfiets
Frietfiets
DAPP bio food is een jong bedrijf wat de lekkerste, biologische en zelfgemaakte frieten bakt. Vanuit een authentieke bakfiets worden de aardappelen, vers van het land, gesneden en gebakken tot de lekkerste friet.
 
Dapp streeft er naar om minimaal 100 fietsen te realiseren binnen Nederland. Daarnaast is het doel dat de tiende fiets van dapp in NEW YORK fietst!
Beschrijving
Dapp is mobiel, duurzaam en 100% biologisch.

De frietfiets van dapp staat op verschillend markten en is in te huren voor evenementen/verjaardagen/feesten/festival/bruiloften in heel Nederland!
 
bel: 085 273 8002

De Pieper Mobiel

De Pieper Mobiel
Help Boer Ko op zijn aardappelmissie.
Missie
Aardappels een saai en doorgestampt product? Wij vinden van niet! Boer Ko en Hendrieke trekken het land in om de aardappel weer hot te maken.
We zijn op Aardappelmissie!
Doe je mee?
Beschrijving
De Pieper Mobiel is waar de magie happens. De beste piepers van het land naar binnen, de mooiste aardappelproducten naar buiten! De Pieper Mobiel is een gigantische aardappel op wielen. En de keuken van ons Hendrieke. Met een lach en rode blozende wangetjes bedient zij daar al onze aardappelfans. Boer Ko helpt haar een handje. Met het grove werk.
 
bel:06-17167741

Friethoes

Friethoes
Friethoes
Het idee achter het Friethoes is een nieuw en in Nederland uniek concept: Het Friethoes zal zich specialiseren in het bereiden van friet op biologisch verantwoorde wijze.
Beschrijving
Het idee achter het Friethoes is een nieuw en in Nederland uniek concept: Het Friethoes zal zich specialiseren in het bereiden van friet op biologisch verantwoorde wijze.
 
bel:06 21535607

FRITEZ

Fritez Haute Friture
Fritez Haute Friture

FRITÉZ - Haute Friture. Verse handgesneden friet van Nederlandse biologisch geteelde aardappelen. Heerlijk en eerlijk tegelijk.


bel:06 54602361

mail:scales010@gmail.com

zie:www.facebook.com/FritezHauteFriture

Tornado Joep

Tornado HJoep
Tornado HJoep
Hoi, ik ben Joep en ik serveer met mijn bakfiets de allerlekkerste aardapeltornado's op locatie! Kijk ook op mijn website, www.tornadojoep.nl
Beschrijving
Wat een aardappeltornado is? Een aardappeltornado is een aardappel met schil die op een stokje is gesneden en even in de frituur is geweest. Daarna komen de heerlijke kruiden op de tornado en klaar is kees!
 
bel:
zie: www.tornadojoep.nl