Roast Beans on wheels

Roast-Beans
Roast-Beans

Roast Beans serveert de lekkerste biologische koffie uit een vintage Renault Estafette bus. Onze koffie wordt gebrand in Nederland met een Italiaanse kwaliteit. Daarnaast serveren wij biologische thee, vruchtensappen & fris.

Liever nog meer keuze? Wat dacht je van warme chocolademelk of heerlijke lekkernijen zoals worteltaart, cake, brownies etc.Wil je toch iets anders? In overleg is veel mogelijk en we denken graag met je mee!

Je vindt ons op markten, festivals en braderieën maar we zijn ook in te huren voor feesten en partijen. Zijn we niet op pad dan is de bus te vinden in zijn thuishaven, met uitzicht op de Zaan waar we onze heerlijkheden ook serveren. Tevens is onze vaste locatie met foodtruck ook te huur voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen.

Wij vinden duurzaam en biologisch belangrijk zo zijn onze bekers en andere verpakkingsmaterialen 100% biologisch afbreekbaar of recyclebaar. 

Eventueel kunnen we ons terras met vintage tafels, stoelen en krukjes meenemen. 

Bel: 06 22268305
Mail: patrick@roastbeans.nl
Zie: www.roastbeans.nlwww.facebook.com/roastbeans

Rockacoffe

Rockacoffe

Life rocks. We will rock your coffee. 
Kickin' espresso's, steamin' cappuccino's en sweety cakes en brownies vanuit onze vintage caravan 'Trippin' Billy'!

 

website: https://www.facebook.com/Rockacoffee

info: neeltje@rockacoffee.nl

Koffiebootje

Koffiebootje
Zwart Goud is het koffiebootje dat alle festivals langsvaart om de mensen van heerlijke koffie te voorzien!
Beschrijving
Na een hoop proeven en proberen zijn wij uitgekomen bij de bonen van Bocca koffie uit Amsterdam.
 
bel:
mail:

YOOS

YOOS
YOOS
YOOS wereldse koffie is een opvallend mobiel koffiecafé waar je heerlijke koffie geschonken krijgt.
 
Het mobiele koffiecafé is een opvallende blikvanger op elk evenement, festival en feest
Dat zie je!

Met biologisch en duurzaam geproduceerde koffie die wekelijks vers wordt gebrandt.
Dat proef je en dat ruik je!

Biologische thee, homemade chocoladebommen en andere zoete lekkernijen. De plek op het evenement waar je moet zijn voor smaak, sfeer en kwaliteit.
Daar wordt je blij van!

bel: 0637338195

The Coffee VW

Te coffee VW
Te coffee VW

De lekkerste Segafredo koffie, ambachtelijk bereid, op elke gewenste locatie: (familie)feest, braderie, markt, concert, bedrijfsopening, etc. etc. Maar ook sampling van uw producten, of onze bus omgetoverd als uw promotiewagen. Liever een kopje thee? Ook dat is geen probleem!

U kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben de oplossing. En dat alles vanuit een vintage VW T1 bus uit 1965. Een eyecatcher die gegarandeerd veel mensen aantrekt.

 

bel: 0641198631

mail:info@thecoffeevw.com

zie:https://www.thecoffeevw.com/

Bean Brothers

BeanBrothers
BeanBrothers

" Het enthousiaste en professionele team van BeanBrothers maakt eerlijke en goede koffie op alle denkbare locaties.

 Met onze diverse mobiele espressobarren racen wij door het land om ons verhaal met iedereen te delen.

 Organiseert u een evenement of festival, of wenst u een groot aantal bezoekers op uw beursstand?

 Wij komen graag bij jullie langs! " 

 

bel: 040 75 10 707

mail: info@beanbrothers.nl

zie: https://www.beanbrothers.nl/

Beans & Bread

Beans & Bread

Het leven is te mooi om slechte koffie te drinken!

 

En wat hoort bij een mooie koffie: kakelverse gevulde koeken en smeuïge muffins.. :-)

 

Mijn koffielevenslange passie voor deze godendrank is omgezet in het delen van deze passie met iedereen! Beans & Bread is in het bezit van een state of the art espressomachine en een superfijne koffiebonenmaler

 

Zo ook de passie voor superverse, a la minute klaargemaakte sandwiches! Net als voor koffie met de beste maling van arabica bonen, worden de sandwiches die a la minute klaargemaakt en van uitsluitend superingrediënten uit mijn directe omgeving net als onze verse munt, voor de muntthee :-). Dus duurzaam!

 

Soms is een concept te mooi om waar te zijn. Deze is werkelijkheid!

 

Je hoeft me niet op te zoeken, ik kom graag naar jou toe!

 

Voor elk evenement, waar koffie een 'must' is ..

 

bel: 06 - 51129383

mail:phobijn@planet.nl

zie:https://www.beansandbread.nl/

De Koffiekever

Koffiekever
Koffiekever

Deze olijfgroene Kever uit 1982 is omgebouwd tot mobiele espresso bar en rijdt het hele land door om iedereen van heerlijke duurzame koffie & thee te voorzien. De KoffieKever is iets kleiner dan zijn grote broer en is daarom alleen inzetbaar als koffie & thee bar.

We schenken onze eigen koffie melange Eigenwijz en vijf soorten organische Cosy thee.

Ben je op dit moment bezig met het organiseren van een evenement, feestelijke opening, toffe markt of bruiloft? Dan hebben we goed nieuws, want de KoffieKever is ook in te huren. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?

 

bel: 0418 640 382

Koffieshop August

Koffieshop
Koffieshop

Wij, Eltjo Tom en Joost, hebben begin 2013 een mooie Duitse Mercedes van de Freiwillige Feuerwehr gekocht genaamd 'August' hij werd verliefd op een espressomachine en sindsdien bloeit de relatie als koffie en melkschuim.


bel: 06 51389522

mail:augustkoffie@gmail.com

https://augustkoffie.wix.com/augustkoffie

De Smaakbus

De Smaakbus
Smaakbus & KoffieKever heeft twee oldtimer omgebouwd tot mobiele bar. De Smaakbus is een groen-witte oldtimer volkswagen T2 bus uit 1978! Bijzonder aan de bus is dat het hele dak omhoog geklapt kan worden, de zijraampjes naar voren en voilà, een barbus!

En natuurlijk hebben we ook nog het kleine broertje van de Smaakbus, namelijk een KoffieKever! In vintage groen rijden we hiermee het hele land door!
 
bel: 0418 640 382

Hier en Daar

Hier en Daar

Hier en Daar is een bijzonder totaalconcept als het gaat om koffie, thee en gebak. Wij zijn  zowel een mobiele espressobar of in combinatie met de caravan een mobiele tearoom. Vanuit een Volkswagen oldtimer serveren wij single estate koffie, biologische theesoorten en vanuit een Otten speurder caravan vers gebak. Hier en Daar staat op festivals, creatieve en culinaire markten. Uiteraard zijn we ook in te huren voor bedrijfsfeesten als wel particuliere evenementen. 

 

bel:

mail:

zie: www.hierendaar.nu

Bobbie's Coffee Company

Bobbie's Coffee Company
Bobbie's Coffee Company
Onze bus is een zeer aparte Volkswagen T1 15-raams uit 1964 en nog geheel origineel. De bus is voorzien van volledige uitrusting waaronder een Bezzera, 2 groeps espresso machine, grinder, stromend water, koelkast en alles wat nodig is voor een perfecte koffie. Hiernaast is het ook nog een eye-catcher op zich! 

Naast onze koffie equipment beschikken ook over een sinaasappelpers en blenders voor verse jus en smoothies. Dit kan desgewenst beide of los van elkaar worden geboekt.
In de verschillende seizoen is ook ons aanbod variabel... s'winters kan er gluhwein, warme choco en snert worden geschonken en zomers hebben we ice coffee en jus d'orange.
 
De bus wordt ingezet op veel verschillende evenementen van erg chique (Hiswa en Hilton) zodat het contrast erg groot is en op de foodstrips (Rollende Keukens, etc) . Ook sampling en introductie van een koffiemerk is geen probleem. Zelfs sponsoring is bespreekbaar.


bel:

mail:Bobbies@casema.nl

zie:https://www.facebook.com/BobbiesCoffeeCompany

Caffe Paul Coffee to Go

caffe Paul
caffe Paul

Caffe Paul Coffee to Go


bel: 06 14049531

mail:

zie:https://www.facebook.com/Caffepaulcoffeetogo

Koffiemobiel

Koffiemobiel

Koffiemobiel.com bereidt vanuit een nostalgische Piaggio Classico of uit één van onze trendykoffiebarretjes, heerlijke verse koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of een lekker kopje thee. We werken uitsluitend met de beste koffie soorten welke we voor ieder dagdeel of gelegenheid weer zorgvuldig voor u samenstellen. We werken hierbij met onze “Mirage” espressomachines welke vakkundig gemaakt zijn door Kees van der Westen.


bel: 06-46 440 295

mail: info@koffiemobiel.com 

zie: www.koffiemobiel.com

2CV d'Espresso

2CV d'Espresso Rollende Keukens
2CV d'Espresso Rollende Keukens

"Lelijke Eend als prachtige mobiele Italiaanse koffiebar"

De onderneming Wijn en Spijs, bekend van internationale food & wine-concepten & events voor het bedrijfsleven, introduceert de Deux Chevaux d’ Espresso: een 2CV die van voor tot achter is uitgerust als hippe Italiaanse koffiebar.

Ter gelegenheid van de zestigste verjaardag (2008) van de Eend introduceert Wijn en Spijs deze unieke 2CV: een volledig uitgeruste mobiele espressobar, inclusief aggregaat. Kortom, echt mobiel.

Deze auto is niet zomaar ‘n Eend; hij doorstond de Rally Parijs-Afghanistan-Parijs in de 70-er jaren met verve. Wijn en Spijs bied de Eend aan als rijdend promotiemiddel voor ondernemingen. Zo organiseren zij tevens een unieke, rijdende Koffie Master Class, in samenwerking met Illy en Jean Lenoir (Le Nez du Café).

bel:31647154062

mail:robin@porrio.nl

zie:https://www.gastronomischgenieten.nl

 

Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel

Kaldi Mobiel levert mobiele koffiebars voor de koffie en thee catering op locatie. Vanuit een omgebouwde Piaggio Vespa Ape 50 met een Mirage Duette espressomachine maakt de barista elke denkbare koffiespecialiteit. Naast de koffie kan ook thee en/of bv warme chocolademelk worden geserveerd. De Kaldi Mobiel kan ingezet worden op elk denkbaar evenement zoals beurzen, festivals, bedrijfsevenementen, bruiloften, braderieën en nog veel meer.


bel: 038 466 9338

mail:info@kaldimobiel.nl

zie:https://www.kaldimobiel.nl