De Platenbus

De Platenbus

Vanuit een oude brandweerwagen worden platen gedraaid met de rust van jaren terug. Muziek uit de jaren ‘30-’80, van Jazz, chansons tot tango. 
‘DJ Old Way’ weet dat swing en relaxt samengaan.

 

bel: 06 -484 24 129

mail:Joepiejee@deplatenbus.nl

zie: www.deplatenbus.nl

De DJ Mobile 2.0 soundsystem 2013

De DJ Mobile 2.0 soundsystem 2013

OLAF MOOIJ

De Rotterdamse kunstenaar Olaf Mooij (1958) heeft vooral bekendheid verworven met zijn autosculpturen in de openbare ruimte. Bijna iedereen kent zijn Braincar, een auto waarvan de bovenkap is omgevormd tot grote hersenpan. Overdag rijdt de auto door een wijk, stad of straat, en in de avond droomt de auto van zijn dag door middel van videoprojecties op het matwitte hersenvlak. 

 

bel: 0031 (0) 624680521

mail: olafmooij@xs4all.nl

zie:https://www.olafmooij.nl

Beatford

Beatford

Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.

Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Met de lekkerste beats zorgt Beatford in ieder geval voor de goede sfeer!


bel: 06-24712982

mail:

zie: www.beatford.nl
Radio Barkas

Radio Barkas
Radio Barkas

Radio Barkas is het kleinste mobiele radiostation van Nederland, dat perfecte vintage achtergrondmuziek verzorgt op festivals en evenementen. Daarnaast geeft Radio Barkas het nachtelijk dansen een knal.

Vanuit een ingekorte DDR Barkas draaien wij originele krakende LP’s en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig van rock&roll tot  oude  ska en surf; Van rhythm&blues tot exotische jazz, calypso en mambo. We beschikken over een uitzonderlijke platencollectie, die op geen enkel ander radiostation te horen is.
De plaatwerkers van Radio barkas zijn zeer fanatiek in het graven naar juweeltjes tijdens rommelmarkten, platenbeurzen en in kringloopwinkels.
Naast de betere hits uit die tijd, is er veel onbekend werk te horen. Sta je open voor het onbekende?..Dan wordt het een feest, dat swingt als een beer.


bel:06-19177117

mail:info@radiobarkas.nl 

zie:https://www.radiobarkas.nl

VWbusje

VWbusje
Soulfull Groovy Funky Tunes played from a '76 VW Transporter
Missie
Wij willen een sfeer verhogende muziek act zijn met de drive om van elk feest waar we spelen een geweldig feest te maken met een mix van herkenbare en verrassende platen.
Bedrijfsprofiel
Een klassieke VW bus is omgebouwd naar een mobiel DJ podium met een complete licht en geluidsinstallatie. 
Uniek is de kopie van het originele dak wat automatisch omhoog kan en dient als afdak voor het dj podium. 
 
Een professioneel DJ team verzorgt de muziek, bijna alles is mogelijk, relaxed een lounge mix, 60's 70's party, 80's 90' party, skihut party of de dance hits van nu ? you name it...

bel: 06-29256838
mail: info@vwbusje.com

DJBus

DJ-bus
DJ-bus

Er is waarschijnlijk geen voertuig ter wereld dat meer banden met muziek heeft dan de Volkswagen T1. Hippies van toen en Skaters van nu zien deze stijlbus nog steeds als het ideale vervoermiddel.

 

De DJBus, een T1 uit 1961,  is omgebouwd tot een wel heel bijzondere DJ- en entertainment bus. Er is een complete DJ-set geïnstalleerd, inclusief eindversterking. De bus is zowel rijdend als stilstaand in te zetten. Binnen of buiten, voor uw promotie-uitingen of gewoon als leuke gimmick. Ideaal voor bijvoorbeeld een feest/evenement in het park, op een parkeerplaats of in een grote bedrijfshal.

 

Bel: 06–2471 2982

Mail: arnout@vavoomagency.nl

Zie: www.djbus.nl

 

DJ Piaggio – Superfly

DJ Piaggio – Superfly
DJ Piaggio – Superfly

Denk ‘Elvis in Vegas’! Als de DJ Piaggio – Superfly zijn cape open gooit is hij maar liefst 7 meter breed! En die 7 meter is natuurlijk helemaal vol te zetten met jouw boodschap. DJ erop en niemand kan er meer omheen

 

De DJ Piaggio – Superfly is een omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50 uit 1972. Met een hoogwaardig soundsysteem aan boord is de DJ Piaggio – Superfly in te zetten als een bijzondere muzikale act op festivals, feesten, beurzen en (bedrijfs)evenementen.

 

Bel: 06–2471 2982

Mail: arnout@vavoomagency.nl

Zie: www.vavoomagency.nl

DJ Bug

DJ Bug

De DJ Bug is een Mexico-Kever uit 1975 die is omgebouwd tot muziekobject voor feesten, beurzen, evenementen, trouwerijen e.d.. Hij is door midden gezaagd om gewicht kwijt te raken en ruimte voor de DJ te creëren en omdat hij maar 1.55 M breed is kan hij bijna overal naar binnen!

 

Hij heeft een kleine geluidsset van aan boord, Led-flowers in de koplampen, stroboscopen in de richtingaanwijzers en het geheel wordt afgemaakt met een rookmachine.

 

Bel: 06–2471 2982

Mail: arnout@vavoomagency.nl

Zie: www.vavoomagency.nl