De Kinder Theateretappe

Route Kinder Theateretappe Amsterdamse Bos
Route Kinder Theateretappe Amsterdamse Bos

Algemeen:

 

Het Amsterdamse Bos is hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omliggende regio's. Hier vinden jaarlijks ruim 4,5 miljoen bezoekers de ruimte om heerlijk te recreëren. Er is dan ook veel te doen in het Bos.

Ruim 1000 hectare natuur met vele (gratis toegankelijke) attracties en interessante plekken. Van geitenboerderij tot doolhof. Van speelbaden tot speeleilanden.   

De Theateretappe zet regelmatig op  woensdagmiddagen een route uit  in het Amsterdamse Bos voor kinderen. Hieraan kunt u  zowel  individueel als met een groep aan meedoen. Het leukste kinderfeestje waarbij natuur en cultuur de hoofdrol spelen.

 

 

Praktische informatie

Start Theateretappe bij Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos
Start Theateretappe bij Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos

De Theateretappe in het Amsterdamse is geschikt voor wandelaars en fietsers. De wandelaars hebben een kortere rechtstreekse route die goed te doen is voor de kinderen. De fietsers leggen een iets langere afstand af.

 

In het Amsterdamse Bos zijn meerdere restaurants met terassen.

 

Het Amsterdamse Bos is vrij toegankelijk en heeft diverse ingangen. De belangrijkste voor gemotoriseerd verkeer zijn: Bosbaanweg en Bosrandweg. Op omliggende (snel)wegen is het Bos op ANWB-borden aangegeven. Per openbaar vervoer is het bos goed te bereiken tot aan de randen van het Bos. De  halte Van Nijenrodeweg - Amstelveenseweg is vlak bij een startpunt/Theaterwagen. Bussen die hier stoppen zijn: vanaf Amsterdam CS lijn 170 en 172 en vanaf Amsterdam WTC lijn 171 naar Aalsmeer.

 

 

Het Amsterdamse bos wordt beheerd door de DMO-Amsterdam op de website kunt u nog meer informatie vinden over het bos. www.amsterdamsebos.nl