The Invicible Circus

Hoog geëerd publiek, komt dat zien, komt dat horen. U bent van harte welkom in The Invisible Circus. Neem plaats op de tribune en laat u verleiden om uw zintuigen de vrije loop te laten gaan op de woorden van de spreekstalmeester. Is dit echt, is het suggestie? Het verhaal laat de verbeelding van iedere bezoeker spreken. Een half beeld is genoeg om een sprookje tot leven te laten komen. Het verhaal over hun avontuurlijke tocht op zoek naar... jawel, hun allesoverwinnende liefde. 

 

De spreekstalmeester/ verteller Jan Leibbrandt maakte en speelde acts voor zeer uiteenlopende evenementen. Door dit brede werkvlak heeft hij geleerd om in iedere situatie de touwtjes op losse wijze in handen te nemen en elk publiek op een ongedwongen wijze mee te nemen in een bepaalde sfeer. En dat is dan ook de kracht van deze voorstelling: de verteller neemt u mee naar het schemergebied waar werkelijkheid en fantasie elkaar ontmoeten. Daar aangekomen is vervolgens de keus aan u: durft u nog te geloven in sprookjes?

 

Het verhaal wordt ondersteund door een decor dat tot leven lijkt te komen, dankzij de illusies die Jan Leibbrandt teweeg brengt. Maar verder verklappen we niets, u bent van harte welkom om te komen kijken in dit circus!

 

Artikel over The Invicible Circus