Wat te doen in het leven als je van alles kan maar niks echt goed?

Deze  cabareteske workshop is een vrolijk intermezzo van een studie- of teamdag, kennisfestival en dan bijvoorbeeld inzetbaar als gezamenlijke start of afsluiting. 

 

Dees Verhoeven werkt al jaren  als trainingsacteur in de zorgsector en op het geied van heldere communcatie. Maar ze is ook een ervaren theatermaakster die eigen voorstellingen maakt en regie bij anderen verzorgt.  In de voorstelling komen deze twee perfect bij elkaar., je zou gekscherend kunen zeggen dat dit de workshop is die alle andere workshops overbodig maakt.

 

Loopt u ook rond met de vraag; Wat te doen in het leven als je van alles kan maar niks echt goed? Dan bent u bij Dees aan het goede adres.

Want overal is wel een training voor , van beter leren luisteren tot dikke vouwen schilderen.

Maar wat moet je in het leven als blijkt dat je alles maar een beetje kan?

 

Vanuit haar rol als ervaringsdeskundige op dit gebied besluit zij nu zelf aan de slag te gaan. Gewapend met flap-over, energizers, tips & tops gaat zij op zoek. Er zal toch wel iets te vinden zijn?

 

Op humorisische Brabantse wijze neemt Dees u mee, van hossen in de aula naar een efficiënte doelgerichte training die  de aanwezigen direct kunnen implementeren in het dagelijkse leven...

 

Oftewel, een voorstelling die de kracht van de lach op een serieuse dag brengt.

Dees weet te verwarren en te relativeren om uiteindelijk tot de kern te komen.

 

duur: 45 minuen