OP SCHOOT BIJ TIM AKKERMAN?

 

Tim Akkerman (Den Haag 1980) maakte furore als frontman in de Haagse band DI-RECT. Na 10 jaar van ongekend succes zowel binnen als in het buitenland besloot hij zijn muzikale hart te volgen en de band te verlaten om zich te richten op zijn solo carrière.

 

Met een ingetogen debuut album ANNO liet Tim een andere muzikale kant zien die veel positieve recensies mocht ontvangen. Zijn voorliefde voor singer and songwriters als Nick Drake, Simon and Garfunkel en Josh Ritter vormde dit album dan ook eigentijdse sound.

 

Waar ANNO nog klein en ingetogen was, zo wordt het gaspedaal op The Journey flink ingedrukt. Op het album beschrijft Tim zijn zorgen over de maatschappelijke verharding, hoop en geluk. Zijn grote voorbeeld Bruce Springsteen is dan ook niet ver te zoeken.

 

 

Wil jij er zeker van zijn dat je één van de gelukkige bezoekers bent; je kan vooraf een passepartout reserveren. Naast Tim Akkerman krijg je dan nog 3 andere top optredens te zien. Kosten voor 4 optredens en daarna dansen bij de Platentrekker € 20,00. Reserveren kan via info@theateretappe.nl
Losse kaartjes worden alleen en indien nog beschikbaar op de avond zelf verkocht via de