Theateretappe Brummen

Alweer voor de 5de maal kan U ook in 2018 uw theaterhart weer laten kloppen op het Marktplein van Brummen. Drie dagen lang ontdekken en beleven, voorstellingen recht uit het hart, in de intieme theaterwagens.

 

Op zaterdag 19 mei wordt u ontvangen op TheaterLokaal, met artiesten uit Brummen en omgeving. Op zondag 20 mei een programma waarbij  het publiek in de theaterwagens verrast zal worden door een grote diversiteit aan kleine intieme voorstellingen. Voorstellingen voor jong en oud, kleine juweeltjes.


Het Marktplein in Brummen is het kloppend hart hiervan, met heerlijk eten bij het theaterrestaurant van Catering Zutphen, theater en ‘s avonds met dansen toe. Komt dat zien, komt dat horen, kom eten en dansen met je vriendinnen! Open zaterdag vanaf 18.00 uur. en zondag vanaf 10.00 uur.  

 

#Er kunnen ter plekke extra voorstellingen worden ingelast

#Alle kaartjes kosten € 5,- en zijn te koop in de kassawagen op het Marktplein

 

 

 

 

zondag 20 mei 2018

Koffie en de 4 jaargetijden

11.30 tot 13.30 uur

zondag 20 mei 2018

Theateretappe brummen

13.00 tot 20.00 uur

NIEUW PROGRAMMA IN 2017

KOFFIE & DE VIER JAARGETIJDEN, het klassieke onderdeel van de Theateretappe Brummen 

zondagochtend 20 mei wordt het smullen op het marktplein van Brummen. Zowel culinair als muziikaal.

In de Theaterwagens worden de 4 jaargetijden, het meesterwerk van Vivaldi, op eigenwijze vertolkt door klassieke muzikanten. Vier prachtige concerten en tussendoor is er koffie met gebak van de meesterlijke banketbakker Jolink.

De 4 concerten duren ieder 10 minuten en U als bezoeker verplaats zich van de ene naar de andere Theaterwagen. Na twee concerten is de pauze met koffie

Voor deze uniek zondagochtend zijn een gering aantal kaarten beschikbaar deze kan U kopen aan de kassa voor aanvang. Wil u 100% zeker zijn dan raden wij u aan te reserveren door een mail te sturen naar Pieter@theateretappe.nl een arrangement van 4 concerten plus koffie en gebak kost € 17,50. De totale duur is 90 minuten.
 
dansen in Brummen
dansen in Brummen
Pinkster Kunstmarkt Brummen zondag 24 mei 2015
Pinkster Kunstmarkt Brummen zondag 24 mei 2015

Sociaal Bombardement