Reviews

120 berichten, 12 pagina's 
«  10  11  12 
10-07-2011
Geplaatst door: nat

jut en julia

Schitterende voorstelling in het park van kids@oostende! Mijn kinderen en ik vonden het FANTASTISCH.

02-11-2010
Geplaatst door: jantien

texeletappe

Met 3 moeders en 7 kinderen (5 tm 9 jaar) gingen we naar drie voorstellingen, inmiddels bijna drie maanden geleden.
Nog regelmatig hebben de kinderen het erover. Natuurlijk over Jut en Julia; en op het strand vinden we berichten van de zingende zeemeeuw. Maar de dames van "IK" worden ook nog feilloos geïmmiteerd. Hoewel de crew dacht dat deze voorstelling minder geschikt was voor kinderen, hebben de vrouwen toch grote indruk gemaakt!

16-08-2010
Geplaatst door: marten postma

wil je over Jut en Julia heen.....

wil je over Jut en Julia heen, dan zou je carré in 40 m3 moeten proppen. ik vond het super. ga zo door

13-08-2010
Geplaatst door: gert blom

theateretappe texel

we hebben in juli en augustus een flink aantal van jullie voorstellingen bezocht. We hebben er van genoten ! Jut en Julia hebben we zelfs een tweede keer bijgewoond met onze kleindochter van 6, die het fantastisch vond. Een erg leuk initiatief, toegevoegd extraatje vd vakantie en voor herhaling vatbaar. Groeten en verder veel succes,
fam G. Blom, Krimpen ad IJssel

24-07-2010
Geplaatst door: Fam. Geertsma uit Rijswijk

reactie in gastenboek Theaterwagen 23/7/10

We hebben genoten van de sprankelende voorstelling. Verrassend en enthousiast gebracht. Even meegenomen in de fantasie van het theater tijdens een heerlijke vakantie op Texel. Veel succes verder gewenst!
Hartelijke groet,
Fam. Geertsma uit Rijswijk (Z.H.)

16-07-2010
Geplaatst door: Wim en Joke Calis

Genoten!

Wij hebben op 14 juli de ronde gemaakt op Texel en geweldig genoten. Wat een fantastisch idee om op deze manier het eiland rond te gaan: genieten van een mooie fietstocht afgewisseld met goed theater in de sfeervolle wagens.
We zijn begonnen bij paal 12 met Jut en Julia, daarna naar De Mok, een plaats fantastisch gekozen bij de sfeer van het verhaal van Tesselschade. Dat werd trouwens ook geweldig gebracht door Roos. De tocht naar Oudeschild hebben we deels binnendijks en deels buitendijks gereden. Daar hebben we genoten van IK en de dag werd grandioos afgesloten met Viovoce.
We kijken met heel erg veel plezier op deze dag terug en gaan zeker de andere voorstellingen ook nog zien.

06-07-2010
Geplaatst door: Diana en Hans Waardenburg

Een heerlijk uitje

3 juli j.l. hebben wij de theateretappe gefietst. Een geweldige ervaring en vreselijk knap om op zo'n kleine oppervlakte zo veel goed theater te leveren. In iedere theaterwagen wachtte ons een aangename verrassing. We hebben genoten en het fietsen tussen de theaterwagens is prima te doen. Van de twee dames Warber IK naar Jut en Julia naar het geweldige onzichtbare circus uiteindelijk naar de Vliegende Hollander met een Amerikaans accentje. We hadden graag alle optredens willen zien en zullen dus een keer terug moeten komen :> Geweldig veel succes gewenst en ik hoop dat jullie platgelopen (gefietst) worden tijdens jullie optredens!

25-06-2010
Geplaatst door: I.Wilkens

Kinderfeestje

We hebben op 16 juni jl. het verjaardagsfeestje van onze dochter gevierd en hebben drie voorstellingen gezien. De kinderen vonden het super leuk. Hoogtepunt vonden wij unaniem de Droomtroon. In combinatie met het mooie weer op deze dag kon het feestje niet meer stuk!

05-06-2010
Geplaatst door: theateretappe

leuke recensie

http://www.ilovenoord.nl/2010/06/04/verslag-van-de-zomerse-theateretappe-donderdagavond-3-juni/

18-05-2010
Geplaatst door: lady Elisa

geweldig

Ik kwam speciaal zondag vanuit Hilversum naar Texel om een verjaardag-fiets en theatertoer mee te maken.
En vond het geweldig om te zien hoe je met zo.n kleine en voor ons eigenlijk grote groep Red Hat Society vrouwen die theatertour mee te maken. Heb er echt van genoten. nogmaals bedankt.